Tři smrtky pluly do dáli E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V osmi letech se Karola ocitla v nové rodině. Našla zde nevlastního bráchu, novou mámu, tátu a dědu. Bratr Oskar cestuje ve snech, otec Jan připomíná Gándhího a v sousedství bydlí divní neoliberálové. Karolina nejlepší kamarádka je Karolova máma a Karol je zase Oskarův nejlepší kamarád. Je to jednoduché, pochopíte to rychle. Složitější jsou jen… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V osmi letech se Karola ocitla v nové rodině. Našla zde nevlastního bráchu, novou mámu, tátu a dědu. Bratr Oskar cestuje ve snech, otec Jan připomíná Gándhího a v sousedství bydlí divní neoliberálové. Karolina nejlepší kamarádka je Karolova máma a Karol je zase Oskarův nejlepší kamarád. Je to jednoduché, pochopíte to rychle. Složitější jsou jen úvahy o tom, je-li vždy nutné nastavit druhou tvář.

Kniha nás okamžitě vtáhne do děje a bez varování omráčí úvodní scénou. Potom tempo zpomalí, abychom se stihli zamyslet nad tím, co se skrývá za honosnými fasádami a co za rezavými ploty. Karola si z bývalého domova přinesla bolestivé zážitky, s nimiž se nejspíš vyrovnala. Nebo ne? Je jí třia­třicet a řídí se přirozenými instinkty. Po tragédiích, jež se jí zdánlivě ne­dotknou, projde katarzí. Jenže tato očista se neobejde bez obětí.

–––

Román čtenáře upoutá nejen vtipem, bezprostředností a energičností vyprávění, ale i originálním a zajímavým tématem. […] Autorka naplňuje významem všední předměty a okamžiky, jež se tak stávají příznaky a symptomy světa, v němž žijeme. V jejích románových rodinách panuje přitažlivá atmosféra důvěrnosti a spiklenectví, které drží rodinu pohromadě i v krizových situacích.
– Plav.sk

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
191
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora