Zlatá E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Obyčejná mlynářova dcera má neobyčejný dar: spřádat kouzelné a fantazijní příběhy... a lhát. Jedním z nich však upoutá krutého Krále duchů, pána nemrtvých lovců, duchů a přízraků v temném světě plným záhadných bytostí. Dostane nesplnitelný úkol: upříst zlato ze slámy. Pokud neuspěje, zemře. Zoufalá Serilda náhodou přivolá zvláštního chlapce. Ten… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Obyčejná mlynářova dcera má neobyčejný dar: spřádat kouzelné a fantazijní příběhy... a lhát. Jedním z nich však upoutá krutého Krále duchů, pána nemrtvých lovců, duchů a přízraků v temném světě plným záhadných bytostí. Dostane nesplnitelný úkol: upříst zlato ze slámy. Pokud neuspěje, zemře. Zoufalá Serilda náhodou přivolá zvláštního chlapce. Ten jí pomůže... ale za jistou cenu. Dokáže Serilda poodhalit hradní tajemství a zorientovat se v magickém světě?

Sdílet 0

série
Zlatá 1. díl z 2
Další ze série
1. Zlatá
2. Prokletá
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
romantika fantasy young adult magie fantasy pro mládež retellings
Nakladatel
Egmont
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2023
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Řekla bych, že autorka je opravdu jednou z nejlepších v žánru fantasy a Zlatá, jako počátek nové série, toho je důkazem. Zpočátku si čtenář může připadat zmatený, protože se ocitá v novém světě, kde je spousta jmen a míst, která si prostě nedovede představit. Ovšem ne na dlouho. Velmi poutavým stylem psaní nás autorka postupně provede celým příběhem, který už snad nemůže být temnější.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Smažíková registrovaný uživatel

    Skvělá kniha, moc se mi líbila. Nutně bych teď ihned potřebovala druhý díl. Doufám, že bude! :-D

    Kniha, Egmont, 2023, 9788025252574

  • 3 z 5 hvězdiček lenny_reads registrovaný uživatel

    Marissa Meyer a jej séria Mesačné kroniky si ma pred pár rokmi získala a ukázala mi čarovný svet fantasy a sci-fi príbehov. Mohla som odolať tejto jej novinke? Nemohla. Tešila som sa na úchvatný retelling rozprávky o zlatej priadke a čo som dostala? Vyše 400 strán priemernej nudy, temného prostredia rozpadávajúce sa hradu a nebezpečenstva Divokého honu. Príbeh má temnú atmosféru krvavej rozprávky a zaujímavú hlavnú hrdinku. Tu moje pozitívne hodnotenie končí. Dej bol nudný a vliekol sa, ostatné postavy nezaujímavé a samotná zapletka taká… nemastné neslana. Môžem povedať, že som sa do čítania nútila a jediné pocity, ktoré sa príbehu postihlo vo mne vyvolať, bolo znechutenie a smútok pri jednej jedinej scéne ku koncu knihy. Ako by som zhodnotila svoj stav po dočítaní? Asi by som povedala, že som rozčarovaná. Dokonca ani záver, ktorý mal byt zrejme šokujúci a neuveriteľný mi nezlepšil naladu. Zrejme som až veľmi štedrá, ale knihe napokon dávam hodnotenie 2,75*.

    Kniha, Egmont, 2023, 9788025252574

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Vrbová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavé čtení, příběh čtivý i když dost brutální, ale to pohádky jsou...jen mi chyběl konec, jestli bude další díl ,tak to bude v pořádku.

    E-kniha, Egmont, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora