Kruté požehnání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tři svatby. Tři pohřby. A trojnásobná vdova s děsivým prokletím.  Alessu si vyvolili bohové, aby chránila svůj lid. Do vínku však od nich dostala krutý dar. Pouze ve spojení s magickým nadáním dalšího obdarovaného může spasit ostrov Saverio. Vybrat toho správného manžela je ovšem mnohem těžší, než Alessa očekávala. Své… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tři svatby. Tři pohřby. A trojnásobná vdova s děsivým prokletím. 

Alessu si vyvolili bohové, aby chránila svůj lid. Do vínku však od nich dostala krutý dar. Pouze ve spojení s magickým nadáním dalšího obdarovaného může spasit ostrov Saverio. Vybrat toho správného manžela je ovšem mnohem těžší, než Alessa očekávala. Své vyvolené totiž zabíjí pouhým dotykem. A zdá se, že dokud se nenaučí svůj dar ovládat, bude je zabíjet dál. 

Lidu dochází trpělivost, za branami Cittadelly doutná povstání a Alessini vojáci se obrátí proti ní. Proto Alessa v zoufalství a ve strachu o život přinutí neochotného pouličního rváče Danta, aby se stal jejím osobním strážcem. Dante však také skrývá nebezpečná tajemství. Bude tím, kdo Alesse pomůže ovládnout její dar? Nebo se naopak stane její zhoubou? 

–––

Kniha Kruté požehnání kombinuje to nejlepší z temné fantasy a romantické komedie, od začátku do konce je úžasně zábavná a přináší propracovaný magický svět a přesvědčivé postavy a vztahy, kterým okamžitě začnete fandit.
— Hannah Whittenová, autorka knihy Vlku zaslíbená 

Kruté požehnání je romantická, napínavá a nezapomenutelná kniha.
— Sarah Glenn Marshová, spisovatelka

Kniha plná sarkastického humoru, nepravděpodobných přátelství, romantiky a intenzivního napětí. Hrdinům budete držet palce. Jinak to nejde!
— Lyndall Clipstoneová, spisovatelka 

Emily Thiedeová ve svém fascinujícím debutu proplétá politické intriky, boj o moc a víru s vášnivou romancí. Strhující začátek série.
— Publishers Weekly 

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Sofie Anna Vorlová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc se mi líbilo zpracování emocionálního rozpoložení postav. Moc doporučuji s těším se na další díl <3

    Kniha, Host, 2023, 9788027515585

  • 5 z 5 hvězdiček Vendula Horklová registrovaný uživatel

    Vtipná, romantická a originální fantasy. Těším se na další díl.

    Kniha, Host, 2023, 9788027515585

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Horylová registrovaný uživatel

    Líbil se mi námět - dívka, která má sice schopnosti, ale k záchraně ostrova, na kterém žije, potřebuje ještě druhého člověka. A to Fonteho se svými vlastními schopnosti. Když se jejich moc spojí, dokáží neuvěřitelné věci. Jenže jakmile se Alessa někoho dotkne, umře… . No není to skvělé? Až na to, že se autorka více zabývala samotnými postavami a romantickou linkou. Naštěstí mi to nijak zvlášť nevadilo, jelikož jsem si zamilovala hlavní mužskou postavu - Danteho, který si přidal k mým knižním boyfriendům. Na první pohled nabručený a sebestředný chlap, ale ve skutečnosti velmi všímavý, obětavý a nesobecký chlapík. A zmiňovala jsem se o jeho smyslu pro humor? Nejlepší. Díky němu mě tento příběh bavil. . Krutému požehnání dávám 3 hvězdy z 5 a ještě uvidím, jestli si přečtu druhý a zároveň závěrečný díl.

    Kniha, Host, 2023, 9788027515585

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda