Trhni si, Ethane

Autor Whitney G.

E-kniha

Trhni si, Ethane E-kniha

Autor Whitney G.

Součástí série: Sincerely Yours 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Přátele si držte nablízku, nepřátele ještě blíž... Ethan Wyatt nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (a ona jemu) nebo že ji shodil z kola (a ona jeho ze schodů).  Udala ho, když porušil večerku. On ji prásknul, že měla v pokoji kluka.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Přátele si držte nablízku, nepřátele ještě blíž...

Ethan Wyatt nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (a ona jemu) nebo že ji shodil z kola (a ona jeho ze schodů). 

Udala ho, když porušil večerku. On ji prásknul, že měla v pokoji kluka. Tak to mezi nimi pokračovalo celou střední školu a před odchodem na univerzitu si přísahali, že už spolu nikdy nepromluví. 

V posledním ročníku vysoké školy se však Rachel jednoho dne ukáže v Ethanově domě a požádá ho o dočasné ubytování. Žít spolu den za dnem je těžké a odolávat vzájemné přitažlivosti ještě obtížnější. Jedna vášnivá hádka změní všechno. Tedy téměř všechno.

Sdílet 0

série
Sincerely Yours 2. díl z 2
Další ze série
1. S pozdravem Carter
2. Trhni si, Ethane
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 23 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    "I honestly wished that romance authors would start tacking some type of Warning: This Shit Will Never Happen to You in Real Life stickers on all their books." *** Tenhle díl se mi líbil více, než minulý. Přestože je tu jen jedna zmínka minulých postav a to je vše, byl tenhle díl prostě super.. Opět jsem se nasmála a to hned u první kapitoly :D. Nejvíce mě dorazilo, když Rachel schodila Ethana ze schodů :D.. Chudák kluk. Postavy byly super, prostředí opět skvělý a nechyběl humor. Rachel byla super. Už jenom to, že taky ráda čte romance bylo jasný, že mi padne do oka :D.. A vážně mi jí bylo líto, když jí nikdo neodepisoval a ani se s ní nebavil :(.. Každopádně si myslím, že její chování na konci bylo přehnaný. Já ji chápala, že je rozhozená z toho, že Ethan jede pryč a neřekl ji to jako první, ale i tak.. Ethan byl skvělý už od začátku a zbožňuju ho (btw taky má tetování - uchh). To jak psal dopisy Rachel a vždy tu pro ní byl, i když byli "nepřáteli", miluju!! Autorka píše vážně skvěle! Knihy má čtivý, nechybí jim humor a má to i sexy scény.. Za mě vážně super.. Určitě doporučuju, každopádně upozorňuji, že konec je typické klišé a děj je předvídatelný.. 3.5/5* 18+ - Sexuální scény

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915959

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak jako u "S pozdravem Carter" jsem očekávala podobný scénář a to se mi dostalo. Opět čtivé, vtipné a v první řadě zamilované. Dva co si k sobě skoro celý život klestí cestu, i když to stále popírají. Jenže musí si projít svou vlastní cestou životem, aby vůbec pochopili, že ten druhý je vlastně ten správný. Příběh splňuje odpočinkové čtení k vodě, je nenáročné a hlavně pobaví. Trhněte si, OBA :-)

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915959

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha "Trhni si, Eathane!" si je stylem a obsahem velmi podobná předchozímu dílu "S pozdravem Carter". Pokud je čtete brzo po sobě, působí ta druhá vždycky jako kopie. Když jsem je četla znova s dostatečným časovým odstupem a mohla je ohodnotit každou zvlášť, jsou obě opravdu "skvělým čtenářským zážitkem", i když mi ty hlavní hrdinky nejsou až tak úplně sympatické. Knihy samy mají momety vtipné, romantické i dojemné. Opravdu hezky se to čte.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915959

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Svobodová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to již druhá kniha přečtená od této autorky a musím říci ,že tento styl psaní se velmi dobře čte.Tento příběh je velice poutavý ,zábavný ,ale je i o citech od raného dětství až po dospělost.Hlavní postavy si rychle oblíbíte .

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915959

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora