Smrtihlav E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V nejtemnější hodině se probouzí nové zlo. Další případ komisaře Sharka: vražda v kostele… Nahá žena, oholená, klečící a prohnutá pod tíhou svého mrtvého těla… Sedm živých motýlů třepotá křídly na její lebce… Strach ze smrtící epidemie… Vyplní se mýtus o apokalypse? Právě tomu se komisař Sharko bude snažit zabránit během nového vyčerpávajícího… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V nejtemnější hodině se probouzí nové zlo. Další případ komisaře Sharka: vražda v kostele… Nahá žena, oholená, klečící a prohnutá pod tíhou svého mrtvého těla… Sedm živých motýlů třepotá křídly na její lebce… Strach ze smrtící epidemie… Vyplní se mýtus o apokalypse? Právě tomu se komisař Sharko bude snažit zabránit během nového vyčerpávajícího vyšetřování. Nešťastné úmrtí manželky a dcery ho úplně zlomilo. Nespavost, lítost, smutek... Za těchto podmínek se mu představa návratu do práce zdá docela nereálná. Brutální vražda ho však přivede zpět do reality a on se vydává na nebezpečnou cestu, která jej zavede až na pokraj šílenství. Jedná se o druhou knihu, kde samostatně vystupuje komisař Sharko a navazuje na titul Krvavý anděl.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2021
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Co na téhle knize nejvíce oceňuji, je správná temnost. Ukazuje svět v surové podobě, kde policie nemusí být vždy jen ta hodná a neomylná a kde se padouši neslitují nad nikým. Tady se musíte prostě trochu obrnit a připravit se na až explicitně drsný thriller bez kudrlinek.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jakub Procházka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha sice nebyla pro mě tak strhující jako Krvavý anděl ale pořád se jedná o kvalitní příběh s vynikající zápletkou, která ke konci rychle a suprově graduje. Posledních cca 50 stran je dechberoucí.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788075979391

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Lasevičová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na tuhle knihu jsem se těšila a nezklamala. Komisař Sharko je zpět a vůbec není v dobré kondici a přesto všechno jde s vervou sobě vlastní po stopách šíleného vraha. Úžasný propletenec vyšetřování jsem si užila od začátku až po neuvěřitelný konec.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788075979391

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 174 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora