Nikdy nepovím E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když byla Alessia malá, udělaly s kamarádkou něco Sarah strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane vzkaz: MÁM TĚ. Když byly malé, trávily ona a Sarah každou volnou chvilku na místě, kterému říkaly Panenčí dům. Byla to stará, opuštěná dílna v lese za domem, ale jim připadala jako… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když byla Alessia malá, udělaly s kamarádkou něco Sarah strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane vzkaz: MÁM TĚ. Když byly malé, trávily ona a Sarah každou volnou chvilku na místě, kterému říkaly Panenčí dům. Byla to stará, opuštěná dílna v lese za domem, ale jim připadala jako učiněné nebe. Dokud se všechno nezvrtlo. A pak někdo zemřel.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2023
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Nikdy nepovím je klasický, plíživě se rozjíždějící psychologický thriller s šokujícím zvratem uprostřed a zcela nečekaným rozuzlením na konci. Čtěte a vydržte! Zjistíte, že dětskou duši není radno podceňovat.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.3 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Já vím obálka strašidelná, ale nic moc! Kdo ví, co bude uvnitř? A teda! Páááni! O autorce jsem ještě neslyšela, tak jsem měla mírné obavy, ale hodnocení na Goodreads mi dávalo velkou naději, že zrovna já bych mohla být cílový čtenář. Moc jsem si čtení užila! Nečekala jsem, že to bude až takhle dobré! Celý příběh odstartuje jedna cihla prohozená oknem, která ukrývá vzkaz – Alessii a Carlovi se změní život. Vyplouvají nepříjemné informace z minulosti. Příběh se odehrává v mém oblíbeném Londýně a je zajímavý tím, že se střídá minulost a současnost – Teď a tehdy – autorka to chtěla udělat napínavé. Obě linky jsou stejně dobré, takže jsem plynule proplouvala kapitolu za kapitolou. A teď to příjde! Asi se divíte, proč jsem dala jen 4 hvězdičky, když se mi kniha tak líbila. A důvod je ten, že já uhádla konec. (Nestává se mi to často a proto jsem z toho i tak v šoku). Ale, zážitek ze čtení mi to nezkazilo. Určitě můžu doporučit. Kniha je krátká, takže to bude přečteno raz dva. :-)

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921110

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda