Skandální vášeň E-kniha

Skandální vášeň E-kniha

Součástí série: Maiden Lane 3. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila. Dostat se z největšího smutku jí pomáhá péče o malou holčičku, kterou našla na svém prahu a pojmenovala ji Mary Darlingová.I tady ji však… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila. Dostat se z největšího smutku jí pomáhá péče o malou holčičku, kterou našla na svém prahu a pojmenovala ji Mary Darlingová.
I tady ji však čeká nečekaný úder. Silence zjišťuje, že holčička je nejspíš dcerou neblaze známého říčního piráta Fešáka Mickeyho O’Connora, který způsobil její odcizení s manželem, pro něhož se obětovala. O to víc ji děsí, když pirát holčičku unese do svého paláce a Silence nabídne, že pokud chce být s ní, musí se ubytovat v paláci také, alespoň do doby, než se zbaví svého největšího protivníka, šíleného Vikáře z Whitechapelu, který jde tvrdě po Mickeym i po všech, kdo jsou mu blízcí.
Silence postupně poznává i lepší stránky hrozného piráta a pomalu podléhá jeho kouzlu. Vikář z Whitechapelu je však nenechá na pokoji a nakonec vše nasvědčuje tomu, že vítězem v soupeření s Mickeym bude právě on. Zachrání se Silence z jeho šílených rukou a napomůže tomu Mickeyho oběť?

Sdílet 0

série
Maiden Lane 3. díl z 5
Další ze série
1. Hříšné úmysly
2. Vášnivé touhy
3. Skandální vášeň
4. Zloděj stínů
5. Pán temnot
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Třetí díl série Maiden Lane (celkem 12 dílů, 5 zatím přeloženo). E. Hoyt umí dobře skloubit napínavou zápletku, romantiku i erotiku a to všechno na pozadí Anglie, 18. století. Kdo četl něco od L. Kleypas nebo N. Jordan, tak E. Hoyt je totéž, ale napínavější. Člověk je prakticky od první stránky vtažený do děje a nemůže se odtrhnout. Doporučuji číst sérii postupně, protože i když je každý díl originální příběh, postavy jsou provázané a každý díl odkrývá kousek z následující zápletky. V rámci těch 10 dílů, co už mám přečtené vůbec nemám pocit, že by se autorka tématicky vyčerpala, opakovala se, nudila... Koho tenhle žánr baví, ten si tady opravdu přijde na své. Tenhle díl patří k mým nejoblíbenějším. Máme tady napraveného padoucha, oba hlavní hrdinové málem přijdou o život, skutečně napínavé od začátku až do konce.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026915836

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora