Vášnivé touhy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lady Hero Battenová, sestra vévody z Wakefieldu, je hrdá na svou dokonalost. Tu chce ještě posílit sňatkem s markýzem z Mandevillu, atraktivním mužem, členem parlamentu a dobrým přítelem jejího bratra vévody. Na svém zásnubním plese se však setkává s jeho mladším bratrem Griffinem Readingem, který je všechno, jen ne dokonalý.… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lady Hero Battenová, sestra vévody z Wakefieldu, je hrdá na svou dokonalost. Tu chce ještě posílit sňatkem s markýzem z Mandevillu, atraktivním mužem, členem parlamentu a dobrým přítelem jejího bratra vévody.

Na svém zásnubním plese se však setkává s jeho mladším bratrem Griffinem Readingem, který je všechno, jen ne dokonalý. Ve společnosti má pověst zhýralce, který se věnuje hlavně pití a vdaným ženám. Přestože skutečnost je poněkud jiná, Griffin má jedno velké minus jak v očích Hero, tak hlavně v očích jejího bratra – vlastní totiž ilegální palírnu ginu v chudinské čtvrti St. Giles. Hero, která je patronkou sirotčince v Maiden Lane v této čtvrti, dobře ví, jak gin působí na místní obyvatele.

Jejich původní antipatie přerůstá postupně ve vášeň, která obrátí světy jich obou vzhůru nohama. A když se vášeň změní v něco hlubšího, pokusí se postavit světu i svému osudu, aby mohli sdílet společný život, což se zdá zpočátku naprosto nereálné…

Sdílet 0

série
Maiden Lane 2. díl z 5
Další ze série
1. Hříšné úmysly
2. Vášnivé touhy
3. Skandální vášeň
4. Zloděj stínů
5. Pán temnot
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Perfektní kombinace nabínavé zápletky, romantiky a erotiky z Anglie, 18. století. Kdo má rád např. autorky L. Kleypas nebo N. Jordan, tak E. Hoyt je totéž, ale napínavější. Jen bych podotkla, že série nemá 5 dílů, ale 12 + nějaké bonusové kousky. 5 jich bylo zatím přeloženo. Mám přečteno už 10 a každému dávám minimálně 4,5 hvězdičky. Kniha chytne prakticky od první stránky. Postavy v sérii jsou provázané, a doporučuju číst postupně, protože každý díl odkrývá kousek z toho následujícího. V rámci těch 10 dílů vůbec nemám pocit, že by se autorka tématicky vyčerpala, opakovala se, nudila... Koho tenhle žánr baví, ten si tady opravdu přijde na své.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914747

  • 5 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi pěkný romantický až žhavý příběh lady Hero a Griffina. Myslím, že tato autorka umí čtenáře rozhodně upoutat. A série je čím dál víc zajímavější. Ať už stále větší nebezpečí kolem palíren nebo i kolem tajemství sirotčince, jejich svěřenců a ochránců. Je zde ta správná kapka romantiky a nebezpečí, které vás nutí knihu dočíst jedním dechem. A postavy mi přijdou na romantické příběhy nepřeslazené, což je bonus. Ikdyž je samozřejmě konec dobrý, ale to už od správného romantického příběhu čekáme. Určitě se těším na další díly.

    E-kniha, Baronet, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora