Hříšné úmysly E-kniha

Hříšné úmysly E-kniha

Součástí série: Maiden Lane 1. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V jedné z nejchudších částí Londýna, čtvrti St. Giles, zápasí v první polovině 18. století mladá vdova Temperance Dewsová spolu se svým bratrem Winterem Makepeacem o zachování sirotčince, který založil jejich otec a kde se nyní oni dva starají o osmadvacet malých sirotků.Po smrti jejich patrona rychle docházejí peníze, proto Temperance přijme… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V jedné z nejchudších částí Londýna, čtvrti St. Giles, zápasí v první polovině 18. století mladá vdova Temperance Dewsová spolu se svým bratrem Winterem Makepeacem o zachování sirotčince, který založil jejich otec a kde se nyní oni dva starají o osmadvacet malých sirotků.
Po smrti jejich patrona rychle docházejí peníze, proto Temperance přijme nabídku cynického lorda Cairea, který je nechvalně známý pro své zvláštní sexuální choutky, že se stane jeho průvodkyní po této čtvrti, kde lord hledá tajuplného vraha své milenky. Za to ji lord Caire má uvést do společnosti londýnské smetánky, kde chce Temperance nalézt nového patrona pro sirotčinec.
Dva naprosto odlišní jedinci zjišťují, že toho mají společného víc, než by se na první pohled zdálo. Ctnostná Temperance v sobě skrývá dlouho potlačované touhy a cynický a sobecký lord Caire v sobě naopak dokáže najít city, o nichž si vždy myslel, že jich není schopen. Bude jim to stačit k tomu, aby našli cestu k sobě, zachránili sirotčinec a odhalili bezcitného vraha, který děsí i jinak otrlé lidi z této chudinské čtvrti?

Sdílet 0

série
Maiden Lane 1. díl z 5
Další ze série
1. Hříšné úmysly
2. Vášnivé touhy
3. Skandální vášeň
4. Zloděj stínů
5. Pán temnot
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Londýn
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    K téhle autorce jsem se dostala úplnou náhodou, protože mám ráda příběhy ze staré Anlgie (L.Kleypas, N. Jordan) a musím říct, že hned první díl ze série Maiden Lane mě úplně nadchnul, načež jsem zhlta další 4 a navrch dalších 5 v angličtině, které ještě nebyly do češtiny přeloženy. Mám tedy za sebou 10 dílů a to ještě série nekončí. Každý díl má velmi napínavou zápletku, která se rozjíždí prakticky na první stránce a těžko se od toho odtrhává. Jinak je dobré číst knihy postupně, protože každá kniha poodhaluje zápletku dílu budoucího. Ještě nemáte dočteno a už chcete vědět, jak to bude pokračovat s dalšími postavami. Na to, že je těch knih tolik, je každý příběh velmi originální. Napínavý, emotivní i erotický,

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913849

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora