Dohazovačka a vévoda E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vévoda ze Stone je ve svých čtyřiatřiceti letech nejvyhledávanějším starým mládencem, na němž si vylámala zuby už kdekterá vdavekchtivá dáma. Zdá se ale, že Amélie Durantová, velmi zkušená a úspěšná dohazovačka, si dokáže poradit i s tak obtížným oříškem, jakým je právě vévoda. Poté, co mu na plese představí jednu ze svých chráněnek,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vévoda ze Stone je ve svých čtyřiatřiceti letech nejvyhledávanějším starým mládencem, na němž si vylámala zuby už kdekterá vdavekchtivá dáma.

Zdá se ale, že Amélie Durantová, velmi zkušená a úspěšná dohazovačka, si dokáže poradit i s tak obtížným oříškem, jakým je právě vévoda. Poté, co mu na plese představí jednu ze svých chráněnek, půvabnou Charity Mitchellovou, začne se vévoda objevovat ve společnosti této dívky stále častěji.

Proč z toho ale Amélie nemá radost a bolí ji srdce? Má snad strach o Charity, že by mohla být s vévodou – navenek odměřeným a chladným mužem – v manželství nešťastná? Nebo je to proto, že ji od prvního setkání vévoda neuvěřitelně přitahuje?

 

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
266
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 109 Kč Nápověda
Další knihy autora