Když tě oslní Skot E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dobrodružně dramatický a milostný příběh z doby osidlování amerického Nového světa, kam za lepším a svobodnějším životem s mnoha ideály mířilo množství anglických a skotských kolonistů.*Na americkém pobřeží Nové Anglie žije Mehitabel Amplefordová. S puškou v ruce musí neustále bránit svůj pozemek před bandou brutálních chlapů. Je neohrožená, avšak… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dobrodružně dramatický a milostný příběh z doby osidlování amerického Nového světa, kam za lepším a svobodnějším životem s mnoha ideály mířilo množství anglických a skotských kolonistů.
*
Na americkém pobřeží Nové Anglie žije Mehitabel Amplefordová. S puškou v ruce musí neustále bránit svůj pozemek před bandou brutálních chlapů. Je neohrožená, avšak útoky jsou častější a hraničí s krutostí. Od moře se však jednou naštěstí objeví statečný cizinec, který Mehitabel ochrání. Geordie MacEnroy se setkal s krutostí války nejen ve svém horském městečku, ale také prostřednictvím zranění, která utrpěl jeho nejmladší bratr. Nepokojná duše vyhnala mladíka na moře, kde chtěl najít klid. Dlouhá cesta k pobřeží nového domova v Novém světě se Geordiemu jeví jako nový začátek, zejména když mu krásná, moudrá a soběstačná Mehitabel nabídne naději na vyléčení bratrových zranění. Geordie už si představuje krásný život po boku srdnaté dívky, ale ta se nehodlá vzdát všeho, oč tak neohroženě bojovala, jen kvůli tomu, že se do ní Geordie MacEnroy zamiloval.

Sdílet 0

Nakladatel
OLDAG
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Mira registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dlouho očekávané pokračování jsem přečetla jedním dechem a moc se těším na další díly. Tato tematika o životě na Západě /i když v tomto díle spíše na Východě/ je velmi zajímavá. Doporučuji.

    Kniha, OLDAG, 2022, 9788074113291

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora