Silikonový ostrov E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Křemíkové nebe není, existuje jen peklo Silikonového ostrova. Nekonečný déšť. Řvoucí příliv. Kyberimplantáty. Pláže pokryté kovem a medúzami. Virtuální drogy. To je Silikonový ostrov. Silikonový ostrov ovládají tři klany. Po generace je nezpochybnitelná jejich vláda nad tunami elektronického odpadu, který se sem valí z celého světa. Zde se… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Křemíkové nebe není, existuje jen peklo Silikonového ostrova. Nekonečný déšť. Řvoucí příliv. Kyberimplantáty. Pláže pokryté kovem a medúzami. Virtuální drogy. To je Silikonový ostrov.

Silikonový ostrov ovládají tři klany. Po generace je nezpochybnitelná jejich vláda nad tunami elektronického odpadu, který se sem valí z celého světa. Zde se přetváří, transformuje, recykluje a stává se tak zdrojem nesmírného bohatství a moci pánů ostrova.

Tisíce sběračů sem nalákal příslib stálé práce a lepšího života. Nic není dál od pravdy. Nyní prohledávají dnem i nocí svět obří skládky a hory nebezpečné toxické suti. Hledají poklad, který jim otevře cestu ven ke svobodě, daleko od jejich chmurných existencí.

Mimi žije na téhle skládce. Ví, co a jak, umí se otáčet. Ale pravidla hry se změní. Status quo naruší válka gangů. Nepokoje se šíří stále rychleji. Pro pěšáka jako je Mimi je tohle šance na změnu.

Sdílet 0

Nakladatel
Planeta9
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 115 Kč Nápověda