S láskou Pamela E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Blond sexy image Pamely Anderson je jedním ze symbolů devadesátých let. Objevili ji na tribuně kanadského stadionu během fotbalového zápasu a do showbyznysu vletěla jako kometa. Její hvězda rychle stoupala a brzy se ocitla na vrcholu, kde se musela poprat s tlakem médií a všudypřítomných paparazzi. Pamela Anderson ztratila kontrolu nad… Přejít na celý popis

Pro naše nejmenší | Leporela a knížky pro prťata 1+2 ZDARMA Máte doma drobečka, který na svět kouká teprve pár měsíců, přesto s ním chcete sdílet svou čtenářskou vášeň a rozvíjet ho? Pak vás potěší, že leporela a knížky pro prťata máme teď v akci 1+2 ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Blond sexy image Pamely Anderson je jedním ze symbolů devadesátých let. Objevili ji na tribuně kanadského stadionu během fotbalového zápasu a do showbyznysu vletěla jako kometa. Její hvězda rychle stoupala a brzy se ocitla na vrcholu, kde se musela poprat s tlakem médií a všudypřítomných paparazzi.

Pamela Anderson ztratila kontrolu nad vlastním příběhem, média ji nepředstavitelně šikanovala a ona měla strach z toho, jak ji veřejnost vnímá, kým je, a kým naopak není. Snášela to všechno s grácií, útočiště našla ve své lásce k umění a literatuře a stala se z ní oddaná matka a aktivistka.
Pamela se poprvé dělí o svůj skutečný životní příběh: příběh děvčátka z malého města, které se zamotá do vlastních snů.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh malého děvčátka z malého města, které se přes noc stane skutečnou hvězdou. Jak na svůj život nahlíží sama Pamela? Co ji pomohlo ustát tlak médií a všudypřítomné paparazzi? Ukáže nám důležité momenty ze života, tak, jak je sama vnímá. Sexy symbol devadesátých let, kdy na obrazovky vtrhla jako C.J. v červených plavkách v Pobřežní hlídce. I já si ji tak pamatuji, je to přeci jenom seriál mého mládí. A jelikož miluji životopisné knihy, moc ráda jsem si přečetla, jaký má za sebou Pamela osud a jak se vůbec dostala na televizní obrazovky. Hned v úvodu musím říct, že se nejedná o žádný literární skvost. Knihu píše sama Pamela, nevzala si na pomoc žádného slavného spisovatele. Je to na tom znát, ale zároveň to působí hodně osobně. Je to psáno jednoduše, text je prokládán básněmi, které vyjadřují pocity Pamely v důležitých momentech jejího života. A ten rozhodně nebyl jednoduchý, situace, kterými si prošla, by mnoho lidí ani neustálo. Na můj vkus Pamela v knize líčí svůj život hodně pozitivně. Ve všem je dobrá, vše zvládá na výbornou. Přišlo mi, že ze sebe dělá až hloupou. Pravděpodobně to však byl záměr, který vám odhalí až v poslední větě v poděkování. Každopádně pro mě zajímavý pohled na život, který je pro mě nepředstavitelný a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139903

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda