Radost z nedokonalosti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jste perfekcionista? Cítíte se kvůli tomu občas ve stresu? Býváte nerozhodní, protože nechcete udělat chybu? Rádi byste se více uvolnili a nebrali věci tak zodpovědně? Díky této knize se vám to povede. S knihou získáváte přátelského průvodce, který vám pomůže překonat vaši touhu po dokonalosti. Přestanete se bát dělat chyby, začnete se snadněji… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jste perfekcionista? Cítíte se kvůli tomu občas ve stresu? Býváte nerozhodní, protože nechcete udělat chybu? Rádi byste se více uvolnili a nebrali věci tak zodpovědně? Díky této knize se vám to povede.

S knihou získáváte přátelského průvodce, který vám pomůže překonat vaši touhu po dokonalosti. Přestanete se bát dělat chyby, začnete se snadněji rozhodovat a budete se cítit šťastnější.

Krok za krokem poznáte, proč vás touha po dokonalosti nutí vyhnout se riziku, proč býváte často tak nerozhodní a se vším otálíte nebo jak perfekcionismus tlumí vaši kreativitu. Základním problémem jsou vaše očekávání! Vyzvěte svůj vnitřní kritický hlas ke smíru a začněte žít s větší lehkostí, svobodou a spokojeností v osobním i pracovním životě.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
144
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda