Putování skřítka Vltavínka po Vltavě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Myslíte si, že v řece žijí jen ryby a vodníci? Samá voda. Bydlí tam také vodní skřítci. Například ve Vltavě žije malý Vltavínek, který už vyrostl jako z vody a musí se naučit, jak o svou řeku pečovat. Spolu s vílou Vltavěnkou, která je v řece jako ryba ve vodě, putují po proudu Vltavy a poznávají zajímavá místa. Čeká je zkrátka velké… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Myslíte si, že v řece žijí jen ryby a vodníci? Samá voda. Bydlí tam také vodní skřítci. Například ve Vltavě žije malý Vltavínek, který už vyrostl jako z vody a musí se naučit, jak o svou řeku pečovat.

Spolu s vílou Vltavěnkou, která je v řece jako ryba ve vodě, putují po proudu Vltavy a poznávají zajímavá místa. Čeká je zkrátka velké dobrodružství. Podaří se jim dojít až k soutoku s Labem, i když jim často poteče do bot?

Není třeba kalit vodu, začtěte se do příběhu plného kouzel, zeměpisných zajímavostí a úsloví o vodě. Dozvíte se také, s čím se na řece můžete setkat. Ale pozor! Čas při čtení vám uteče jako voda.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 280 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora