Překonejte strach z opuštění E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Trpíte tak silným strachem z opuštění, že raději zůstáváte sami? Vyvolávají ve vás vztahy pocity nedostatečnosti, studu, osamění, žárlivosti či úzkosti? Míváte pocit, že vás nikdy nikdo nemůže opravdu milovat? Honíte se za nepředvídatelnými, nespolehlivými nebo nedostupnými partnery? Tato kniha je skvělým průvodcem pro každého, kdo má… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Trpíte tak silným strachem z opuštění, že raději zůstáváte sami? Vyvolávají ve vás vztahy pocity nedostatečnosti, studu, osamění, žárlivosti či úzkosti? Míváte pocit, že vás nikdy nikdo nemůže opravdu milovat? Honíte se za nepředvídatelnými, nespolehlivými nebo nedostupnými partnery?
Tato kniha je skvělým průvodcem pro každého, kdo má už dost samoty a opuštěnosti. S její pomocí odhalíte své pokřivené životní vzorce, jež ve vás vyvolávají strach z opuštění. Autorka předkládá účinné strategie, názorná cvičení a užitečné pracovní listy, díky nimž najdete své spouštěče a osvojíte si vědomé dovednosti potřebné ke komunikaci ve zdravých vztazích.

Každému prospívá láska, klid a propojení s druhými. Naučte se budovat láskyplné vztahy, v nichž se budete cítit uvolnění a spokojení.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 237 Kč Nápověda