Na Vánoce o den více E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Znáte film Na Hromnice o den více, v němž se Billy Murray probouzí opakovaně v ten samý den? Kdo z nás by si někdy nepovzdychl: „Ach, kéž bych mohl vrátit čas, udělal bych všechno jinak!“ A přesně tuhle šanci dostane hlavní hrdinka knihy Na Vánoce o den více. Maelyn se zasekne v časové smyčce, a tak se neustále vrací do 21. prosince… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Znáte film Na Hromnice o den více, v němž se Billy Murray probouzí opakovaně v ten samý den? Kdo z nás by si někdy nepovzdychl: „Ach, kéž bych mohl vrátit čas, udělal bych všechno jinak!“
A přesně tuhle šanci dostane hlavní hrdinka knihy Na Vánoce o den více. Maelyn se zasekne v časové smyčce, a tak se neustále vrací do 21. prosince, kdy se svými rodiči a bratrem přijíždí na milovanou chatu, kde spolu s rodinnými přáteli slaví každým rokem Vánoce. Tentokrát to ovšem mají být Vánoce poslední. Chata bude na prodej. Vánoce jsou pro rituály jako stvořené, ale skutečně by vás bavilo pořád dokola padat ze schodů, nechat si rozkousat psiskem oblíbený svetr, několikrát po sobě si vylomit zub na pekelně tvrdé nepovedené sušence, opilecky trapně se muchlovat s někým, s kým opravdu nechcete, a marně toužit po někom, o koho doopravdy stojíte? A představte si tu hrůzu, když procházíte letištním terminálem a je vám naprosto dokonale jasné, co se v příští vteřině stane. A ono se to skutečně stane. Co se to děje? To se jí snad jen zdá! Dělá si z ní vesmír dobrý den? Už nadobro zešílela? Tohle není normální! Zavolejte doktora!
Do Maelyn je zamilovaný puberťák Theo, ale jak to tak chodí, Maelyn miluje jeho bratra Andrewa, který, jak se to jeví, nemiluje nikoho. Když přejde první šok z déjà vu a Mae přijme fakt, že se neustále vrací v čase, pojme to jako možnost, jak získat Andrewovo srdce – co nezabralo minule, tomu se tentokrát vyhne a zkusí to jinak. Podaří se jí sbalit Andrewa? A vymaní se někdy z časové smyčky? A co chata? Kdo ji nakonec koupí?

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    Cestování v čase? "Na displeji vidím, že je dvacátého prosince. Jenže ráno bylo šestadvacátého." Ve filmu asi fajn, ale v romantické knize spíš nee.. Jsem ráda, že se hlavní hrdinka vrátila jen párkrát a pak se na to autorky vyprdly, jinak by totiž kniha měla letecký den.. A to jsem veliký odpůrce násilí na knihách! . Kniha je založená nejen na cestování časem, lásce, ale hodně se zaměřuje i na přátelství a rodinu. ❤️ To je část, která se mi moc líbila. Oblíbila jsem si i vztah hlavní hrdinky Maisie s rodinným přítelem Bennym, je to takový rádce do pohody i nepohody.. . Maisie, Andrew i Theo se ani trochu nechovali na svůj věk. Spíš jako kdyby všem bylo 15 a ne 26 a výš.. . Je zde romantická linka, která je opravdu milá, ale má opravdu absurdní zápletku..  . "Nikdy mě nenapadlo, že bys mohla být moje holka." ❤️‍❤️‍ . Jako celek je kniha spíš průměrná a až tak mi nesedla. Kupovala jsem jí ve slevě a jsem ráda, že jsem si příběh přečetla..

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658531

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tady jsem z toho měla trochu obavy, jak se vypořádají s tím novým mystickým nápadem, že budou popisovat situaci pořád dokola při časové smyčce. To se docela povedlo, ale byly tam jiné momenty, kdy jsem se trochu ztrácela a myslím, že se to mohlo trochu víc rozvést. Za mě to bylo jedno z těch slabších děl. Není to kniha, kterou dočtete a chcete se do ní ihned pustit znova. Tak na tři a půl hvězdičky.

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658531

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Čo by ste povedali na román s jemnou dávkou nadprirodzena? Autorke Christin Lauren sa to jednoznačne podarilo. Dala by som jej aj 8* z 5tich! Však čo by ste urobili vy, keby ste sa z 26.decembra presúvali na 20teho? Na začiatok rodinnej chaty kde oslavujú Vianoce dve rodiny?... Do toho všetkého milostný trojuholník v kombinácii dvoch bratov a kamarátky, ktorú poznajú od narodenia. CHÁPEŠ? Tento príbeh bol, že dovi dopo! Emócie so mnou lomcovali celým dejom. Neskutočne nadšenie z tejto knihy. ❤️ Dovolím si na koniec poznamenať vetu, na ktorej som sa smiala cez slzy. ,, Kdyby se mi neco stalo, asi by za to museli obviniť tvoji vagínu."

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658531

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 228 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora