Láska a jiná slova E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mohlo by se zdát, že Macy Sorensenová  má svůj život pevně pod kontrolou – pracuje jako pediatrička, chystá svatbu se starším, finančně zajištěným mužem a zachovává si chladnou hlavu a emoce na uzdě. Ovšem jen do doby, než jí jednoho dne zkříží cestu Elliot Petropoulos, první a poslední opravdová láska jejího života. A ochranná zeď, kterou si… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mohlo by se zdát, že Macy Sorensenová  má svůj život pevně pod kontrolou – pracuje jako pediatrička, chystá svatbu se starším, finančně zajištěným mužem a zachovává si chladnou hlavu a emoce na uzdě.
Ovšem jen do doby, než jí jednoho dne zkříží cestu Elliot Petropoulos, první a poslední opravdová láska jejího života. A ochranná zeď, kterou si kolem sebe vystavěla, začíná mít trhliny. Kdysi pro ni Elliot znamenal všechno. Byl to právě on, kdo jí pomohl se po smrti její maminky znovu otevřít světu… a kdo jí v tu samou noc, kdy jí vyznal lásku, zlomil srdce.
Příběh je vyprávěn ve dvou časových rovinách, tehdy a dnes. Sledujeme dospívající dvojici, jejichž přátelství se během společně strávených víkendů, kdy si vzájemně čtou nesmrtelné příběhy a sdílejí své bolesti i radosti, mění v něco vážnějšího a hlubšího.
Když se po letech znovu potkají, dostihne je bolestná vzpomínka na to, co se tehdy v noci přihodilo. Elliot konečně pochopí, proč Macy ze dne na den zmizela z jeho života, a pokusí se v ní opět probudit lásku a důvěru.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
426
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 22 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tohle bylo místy tak smutné, že jsem neměla dobrý pocit, ani když jsem to dočetla a skončilo to happyendem. Hlavní hrdinové se seznamují už jako děti. Kamarádství přeroste v lásku. Dojde i na první malá a pak velká srdeční zklamání. Následují tragické události a to takové, se kterými se člověk nevyrovná ani po letech. Rozhodně to v člověku vzbudí velmi silné emoce. Jen se mi to nechce už znova číst.

    Kniha, Jota, 2022, 9788075659316

  • 5 z 5 hvězdiček Alžběta Hrubá registrovaný uživatel

    Musím říct, že jsem ji přečetla jedním dechem. Spíše je určena pro ženy, které mají rády trochu spicy knihovnu a nepotrpí si na perfektním a velmi dramatickém ději. Bylo to velmi milé poklidné čtení s nádechem červené knihovny, takže určeno přímo pro mě. :)

    Kniha, Jota, 2022, 9788075659316

  • 3 z 5 hvězdiček MARTINA (b.reads) registrovaný uživatel

    "I never got to fall out of love. I just had to move on." Kniha obletěla opět celým internetem a tudíž jsem měla očekávání dost veliká. No asi bych se měla už ponaučit, že ne vždy se to očekávání naplní. Jediné co můžu dodat je, že to bylo opravdu milé čtení. To je bohužel to jediné slovo, které mě po dočtení knihy napadlo. Musím se i přiznat, že jsem od těchto autorek četla pouze jednu knihu (Každá ráda kamaráda, která byla vážně super), protože mi jejich styl psaní moc nesedí. Taky mi strašně dlouho trvalo se do knihy začíst. Elliot byl úžasný, hlavně v kapitolách z minulosti. O těch jeho chybách raději pomlčím. Macy v minulosti byla super, v přítomnosti už tolik ne. Nebudu komentovat její chování v přítomnosti, protože jsem jí vážně nechápala. Každopádně jsem s ní soucítila ohledně úmrtí jejích blízkých. Jejich vztah byl jedna velká překážka přes kterou se sice dostali, ale trvalo jim to sakra dlouho. Za mě to byla kniha na jedno přečtení a konec. Znovu si to už asi nepřečtu, protože bych se v tom akorát plácala. Typická jednohubka :).

    Kniha, Jota, 2022, 9788075659316

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 181 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora