Pořádek v pokoji, pokoj v duši E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Žijeme v době, kdy si můžeme dovolit vlastnit hodně věcí. Čím více věcí, tím snáze vzniká nepořádek. Přestáváme rozlišovat hodnotné od nehodnotného. To má špatný vliv na to, jak se cítíme. Gretchen Rubin ve své nové knize radí vypořádat se s tímto problémem zábavně, a to v několika krocích: Zvolte to, co si ponecháte. Vytvořte z toho řád.… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Žijeme v době, kdy si můžeme dovolit vlastnit hodně věcí. Čím více věcí, tím snáze vzniká nepořádek. Přestáváme rozlišovat hodnotné od nehodnotného. To má špatný vliv na to, jak se cítíme. Gretchen Rubin ve své nové knize radí vypořádat se s tímto problémem zábavně, a to v několika krocích: Zvolte to, co si ponecháte. Vytvořte z toho řád. Vtiskněte mu svou individuální podobu. Zvykněte si tento řád udržovat. Dodejte k tomu kousek krásy.
Gretchen Rubin původně vystudovala práva, ale později dala průchod své lásce ke knihách a psaní. Je autorkou řady knih, ve kterých se zabývá otázkou, jak žít lepší a šťastnější život. Z nich asi nejslavnější je Projekt štěstí (česky vyšlo v roce 2011)

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
jazyk
čeština
Počet stran
120
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvela knizka

    E-kniha, PORTÁL, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Peter Beňo registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    vyborna kniha, jak si udelat pořádek doma i ve vecech v zivote, kt. nefunguji jak by meli. Doporucuji.

    E-kniha, PORTÁL, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel

    Kniha je plná tipů na úklid nejen domácnosti, ale i návodů k úklidu svého vnitřního já. Každá z rad zabírá maximálně 3 strany, takže vybrané kapitoly, které mě zaujaly jsem si snadno založila, a když potřebuji trochu oživit paměť, není nic snazšího, než se k nim vrátit.

    Kniha, PORTÁL, 2020, 9788026215592

  • 5 z 5 hvězdiček LittleMina registrovaný uživatel

    Kniha mě jako první zaujala svou grafickou úpravou, která se opravu povedla. Autorka nabízí krátké rady, jak dosáhnout vnějšího pořádku, který přinese pocit klidu a štěstí. V knize však nenajdete konkrétní návod, jak pořádku dosáhnout je na každém čtenáři. Kniha se četla dobře a svižně, není složitá a rady v ní nejsou otravné.

    Kniha, PORTÁL, 2020, 9788026215592

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 207 Kč Nápověda