Podnikání z lavice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jsi mladý a chceš podnikat? Tak jdi do toho! Chceš začít s podnikáním, ale nevíš jak? Pročítáš spoustu příruček, ale všechny ti připadají složité a dlouhé? Autoři této moderní a svižné knížky ti a vtipně ukáží, jak rozjet první projekt – od nuly, skoro bez peněz.

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsi mladý a chceš podnikat? Tak jdi do toho!

Chceš začít s podnikáním, ale nevíš jak? Pročítáš spoustu příruček, ale všechny ti připadají složité a dlouhé? Autoři této moderní a svižné knížky ti a vtipně ukáží, jak rozjet první projekt – od nuly, skoro bez peněz.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček IK registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Parádní tipy do začátků podnikání ... doporučila jsem již dvěma známým, kteří též uvažují o novém projektu a byli též nadšeni.

    E-kniha, BizBooks, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Silvie Petržílková registrovaný uživatel

    Podnikání z lavice je skvělá knížka, kde se dozvíte vše důležité a potřebné k tomu, abyste začali s menším podnikáním nebo projektem. Je v ní spousta užitečných tipů a rad. Vždy, když si ji vezmu do ruky, motivuje mě k další práci na mém projektu.

    Kniha, BizBooks, 2020, 9788026509387

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Sakra, říkal jsem si už po pár stránkách, je to přesně ten typ knihy který potřebuji, mám rád a který mě posune. Přečetl jsem ji bez pauzy asi za 2 hodiny, podtrhl skoro celou knihu a musím říct pánové je to skvělý. Maximální spokojenost, nejlepší kniha, kterou jsem kdy četl.

    Kniha, BizBooks, 2020, 9788026509387

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetl na jeden zátah, jelikož jsem nemohl přestat :D V knize totiž není jen hodně textu a zajímavých informací, ale hlavně všelijaké ukázky a obrázky, na kterých vše mnohem lépe chápu :) Nejvíce mě asi potěšila kapitola o marketingu bez použití finančních prostředků - v tuto chvíli mi to velmi pomohlo děkuju :)

    Kniha, BizBooks, 2020, 9788026509387

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda