Pánevní dno a léčba pohybem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha ze zdravotnického oboru fyzioterapie je primárně určena laické veřejnosti. Cílovou skupinou jsou ženy po traumatickém porodu, pro které může být cvičení první volbou řešení obtíží inkontinence moči, stolice nebo sestupu pánevních orgánů. Kniha ale nabízí i pomoc ženám, které chtějí otěhotnět a cvičení je pro ně důležitou prevencí případných… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha ze zdravotnického oboru fyzioterapie je primárně určena laické veřejnosti. Cílovou skupinou jsou ženy po traumatickém porodu, pro které může být cvičení první volbou řešení obtíží inkontinence moči, stolice nebo sestupu pánevních orgánů. Kniha ale nabízí i pomoc ženám, které chtějí otěhotnět a cvičení je pro ně důležitou prevencí případných uvedených obtíží. Využijí ji i ženy, které prodělaly urogynekologickou operaci a cvičení zvolí jako sekundární prevenci opětovného zhoršení stavu.

V knize jsou zařazeny i osobní zkušenosti pacientek a pohled lékaře-urogynekologa. Autorka sepsala kromě praktické části, plné ukázek cvičení s bohatou obrazovou dokumentací, i obecnou část, ve které vysvětluje základní pojmy z anatomie a fyziologie pánevního dna.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Zdraví
Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě nadchla. U každého cviku jsou fotky a skvělý popis provedení cviku. Kdo chce posílit pánevní dno, můžu jen doporučit.

    E-kniha, Grada, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda