Nusle

Autor Green Scum

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Nusle jsou stará pražská čtvrť. Traduje se dokonce, že Praha vyrostla okolo Nuslí. Můžete tomu věřit, pokud chcete. V Nuslích se narodilo a vyrostlo mnoho zajímavých lidí, o kterých se bohužel dohromady nic neví. Je nabíledni, že Nusle skrývají i velice osobité, interesantní a originální literáty. Bohužel je skrývají tak důkladně, že je prakticky… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Nusle jsou stará pražská čtvrť. Traduje se dokonce, že Praha vyrostla okolo Nuslí. Můžete tomu věřit, pokud chcete. V Nuslích se narodilo a vyrostlo mnoho zajímavých lidí, o kterých se bohužel dohromady nic neví. Je nabíledni, že Nusle skrývají i velice osobité, interesantní a originální literáty. Bohužel je skrývají tak důkladně, že je prakticky nikdo nezná. Dal jsem si tu práci a nejzajímavější z nich jsem vyhledal. Trvalo to nějaký čas, ale dokázal jsem si získat jejich důvěru a nakonec mi poskytli ukázky ze svého díla. S radostí a jistou pokorou je zde předkládám. Doufám, že vás zaujmou stejně, jako zaujaly mne. Tato antologie je průlomové dílo. Je to sonda do duše těch, pro které je literatura vším. Jednou povídkou jsem přispěl i já sám.

Přeji vám příjemný zážitek." To říká Green Scum, podvratný autor této podvratné antologie. Nebo si všechny autory vymyslel?

Metoděj Alexa, ročník 1962. Vydal knihy Nuselskej punk (Paseka, 2015, vyšla i v polském překladu v nakladatelství Proszynski Media), Space Ennui (Volvox Globator, 2017) a Steam (Volvox Globator, 2020). Píše povídky do magazínu Legalizace. Žije jako domovník v Nuslích.

Sdílet 0

Nakladatel
Volvox Globator
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 166 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora