Normálně jiní E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pokud ti nezlomí srdce, není to láska… ​Pro fanoušky románů Hvězdy nám nepřály a Než jsem tě poznala Žádná rodina není ideální. Každá má svoje problémy. Devatenáctiletá Maddy dělí svůj život mezi práci ve fotolabu a péči o svou mladší autistickou sestru B, která vyžaduje celodenní péči. Stará se o ni společně s matkou a je smířená s tím,… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokud ti nezlomí srdce, není to láska…

​Pro fanoušky románů Hvězdy nám nepřály a Než jsem tě poznala

Žádná rodina není ideální. Každá má svoje problémy. Devatenáctiletá Maddy dělí svůj život mezi práci ve fotolabu a péči o svou mladší autistickou sestru B, která vyžaduje celodenní péči. Stará se o ni společně s matkou a je smířená s tím, že už to tak bude napořád. Nemá čas na kamarády, na kluky, na věci, co ostatní v jejím věku běžně dělají. To poslední, na co myslí, je láska. Jenže jí to nevadí. Rodina je přece nejdůležitější... S tím by ovšem nesouhlasil devatenáctiletý Albert. Jediné, o čem sní, je odjet z domu, od otce, který ho nikdy nepochválí. Albert je podle něj jen břídil a flákač, který nikdy nic nedokáže. Pryč od bratra, který si libuje v urážkách všeho a všech.

Jednoho dne se Maddy a Albert potkají a toto setkání jim změní pohled na vše. Albert začne poněkud odtažité, a přitom okouzlující Maddy nadbíhat. Čím více se sbližují, tím více si uvědomují, že na své problémy nejsou sami a že jeden druhému mohou dodat odvahu věci změnit. Albert poprvé v životě poznává, jak silné může být rodinné pouto. Zamilují se do sebe, ale kromě lásky je čeká ještě jedna těžká zkouška. Jak se s ní vyrovnají?

Novozélandská autorka Tammy Robinsonová se s vtipem a hlubokým porozuměním zamýšlí nad způsobem, jakým dokážeme plnit své sny, nad cenou, kterou jsme za to ochotni zaplatit, a nad sílou lásky, která nám umožňuje najít svou pravou rodinu.

Přeložila Ivana Svobodová.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Skvělé čtení, přečetla jsem za jeden den. Moc mě překvapil konec.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Šuranová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tahle kniha mě dostala. Moc jsem od ní neočekávala, což byla chyba. Příběh byl zajímavý a čtivý. Konec jsem mohla předpokládat, ale bylo to tedy něco... Moc doporučuji!

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tato knížka mě dostala, první stránky jsem si řekla že je napsaná strašně jednoduše než jsem zvyklá a hned mě nezaujala ale četla jsem dal, pak mě to začalo hodně bavit a hned jsem si oblíbila Maddy, Alberta i B , bylo to milé vtipné čtení. Věděla jsem že se něco stane když na obálce je napsané k čemu je to přirovnane, ale když pak bylo vše okey tak jsem si oddychla a vůbec nečekala co přijde, takhle jsem ještě u knihy nebrečela, když nastal ten zvrat plakala jsem celou dobu pak jsem ji dočetla, knihu odložila sedla si na postel a vzlykala si do dlani. Doporučuji hodně i když vás na začátku moc nezaujme pokračujte dál.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh devatenáctileté Maddy, která se stará o svou autistickou sestru B., chodí do práce a nemá čas na svůj osobní život. Stejně starý Albert by chtěl odjet z domu, neboť jejich rodina není zrovna ideální. Jednou se spolu potkají, zamilují se a snaží se řešit problémy společně, než jim do života vstoupí další těžká zkouška. Pokud máte rádi romantické knížky, které Vás rozbrečí, tak tahle je přesně pro Vás. Knihu bych zařadila do kategorie Young adult (pro mladší), ale i tak jsem si ji maximálně užila. Pokud máte rádi knihy Hvězdy nám nepřály, Než jsem tě poznala a Pět kroků od sebe, je tohle správná volba. Kniha je neskutečně čtivá, ponoříte se do děje a vše budete prožívat s hlavními hrdiny. Budete jim fandit, budete rozumět jejich problémům. Od knihy nečekejte žádné hluboké myšlenky a velké poselství, děj je i víceméně předvídatelný, ale pokud ji hodnotím jako milou romantickou oddechovku, která mě zasáhla, tak nemůžu jinak, než dát plný počet hvězd. Od této knihy jsem dostala přesně to, co jsem od ní očekávala.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 3 z 5 hvězdiček Jiřina Valentová registrovaný uživatel

    Moc jsem se na tuhle knížku těšila, protože byla hodně přirovnáváná ke knize Než jsem Tě poznala, ale po přečtení jsem byla zklamaná. Ale za přečtení stojí. Knížka pojednává o dívce Maddy, která žije s mámou a autistickou sestrou. Její život se točí jen kolem práce a starání se o sestru. Na nic a nikoho v životě už nemá místo ani čas. Dále tu máme mladíka Alberta, který vyrůstá v problémové rodině, kde jeho otec pije a je to typický uzurpátor. Utlačuje jak Alberta, tak i jeho mámu. Jednoho dne se Albert potká z Maddy a jak už to u romantiky bývá, hned se Albertovi Maddy zalíbila a tak se jí snaží sbalit. Jejich krásný a zároveň smutný příběh by jste si měli přečíst sami. Já jsem tedy nechápala, jak se sem do romantického příběhu dostane ta smutná část, ale je tam. Slza mi ukápla. Je to milý, jednoduchý a dojemný příběh. Mně ale chyběla hloubka příběhu, která by mě stáhla do děje. Tedy proto jen 3 hvězdičky. Rozhodně bych knížku nesrovnala s Hvězdy nám nepřáli a Než jsem Tě poznala. Myslím, že to jsou mnohem silnější knihy.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 5 z 5 hvězdiček Klára Janková registrovaný uživatel

    Myslím, že pokud se Vám líbily knížky typu Hvězdy nám nepřály či Než jsem tě poznala, tahle knížka se Vám bude líbit. Je to jedna z těch knih, která Vám zlomí srdce během několika stránek a budete na ni dlouho vzpomínat:)

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Kristínová registrovaný uživatel

    ,,Každý jsme jiný." ,,Přesně." ,,Normálně jiní." Usměju se na něj. ,,To je perfektní." . Krásný příběh o tom, jaký je život s autistickým dítětem. Práce 24/7. Maddy má sestru, která tuto nemoc má, nechce se vázat, už jen proto, že nechce sestru stavět na jiné než první místo. Ale jak se říká ,,srdci neporučíš". Je to tedy příběh jak o nehynoucí sesterské lásce, tak i lásce v mileneckém slova smyslu. Je úžasné, co všechno je člověk schopen pro lásku obětovat a co všechno dokáže v člověku vyvolat. Přesně kvůli takovým příběhům jako je tento, knihy tak zbožňuju. Nádherný příběh.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027107834

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda