Nikdy nevystoupat na vrchol E-kniha
Nikdy nevystoupat na vrchol - Paolo Cognetti Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Co znamená vydat se do hor a nikdy nevystoupat na vrchol? Ve své nejnovější knize Paolo Cognetti vypráví o cestě jako touze po sebepoznání, o kroužení kolem smyslu vlastní pouti, o úniku i návratu, o snaze nechat se fyzicky prostoupit krajinou. Literárně pojatý cestovní deník Nikdy nevystoupat na vrchol zachycuje jeho zážitky z expedice do… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co znamená vydat se do hor a nikdy nevystoupat na vrchol? Ve své nejnovější knize Paolo Cognetti vypráví o cestě jako touze po sebepoznání, o kroužení kolem smyslu vlastní pouti, o úniku i návratu, o snaze nechat se fyzicky prostoupit krajinou. Literárně pojatý cestovní deník Nikdy nevystoupat na vrchol zachycuje jeho zážitky z expedice do nepálského Dolpa, na niž se vydal koncem roku 2017 jako čtyřicátník, který se musí vyrovnat se skutečností, že definitivně překročil hřeben mládí a zpátky nevede žádná stezka.

Sdílet 0

Nakladatel
Odeon
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel

    Když budu troufalá a půjčím si slova Paola Cognettiho, určitě se nebude zlobit. "Bylo mi v té knize tak dobře, že se mi po ní začalo hned stýskat." Ano tak to je a nejen po této knize, která mě přenesla do krásných hor, ale i po všech další, které jsem letos od tohoto úžasného spisovatele přečetla.

    Kniha, Odeon, 2019, 9788020719270

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Janečková registrovaný uživatel

    Cognetti vás umí perfektně vtáhnout do prostředí o kterém píše. Ať už jsou to lesy nebo rovnou Himálaje. Doporučuju všem dobrodruhům, které hory fascinují. Tohle není jen příběh o přírodě, ale i o osobní autorově cestě a překonávání se.

    Kniha, Odeon, 2019, 9788020719270

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora