Nikdy nejez sám E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chtěli byste se stát generálními řediteli nebo senátory? Dostat se na špičku svého oboru? Vydělávat víc peněz nebo mít „jen“ víc přátel? Není to nemožné: stačí se prostě více zapojit.Kniha Keitha Ferrazziho poutavě pojednává o fenoménu networkingu a nezbytnostni upevňování lidských vztahů v přetechnizovaném světě. Ferrazzi přitom důsledně… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chtěli byste se stát generálními řediteli nebo senátory? Dostat se na špičku svého oboru? Vydělávat víc peněz nebo mít „jen“ víc přátel? Není to nemožné: stačí se prostě více zapojit.

Kniha Keitha Ferrazziho poutavě pojednává o fenoménu networkingu a nezbytnostni upevňování lidských vztahů v přetechnizovaném světě. 
Ferrazzi přitom důsledně odmítá navazování vztahů na základě jejich účelového, primitivního, desperátského vytěžování, které je obvykle s „networkingem“ spojováno. Jeho způsob spojení se světem se zakládá na velkorysosti a vzájemné pomoci. 

Vedle vlastních zkušeností a tipů autor nabízí i pohled na nadčasové strategie těch „nejpropojenějších“ lidí na světě, například Billa Clintona či dalajlámy.

Sdílet 0

Nakladatel
Jan Melvil publishing
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Skvělá kniha o tom jak zefektivnit trávení vašeho času při jídle. Je to zajímavé, trochu roztáhlé, ale i tak se moc dobře četla.

    Kniha, Jan Melvil publishing, , 9788087270066

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda