Neklidná mysl E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Autorka, uznávaná autorita v oblasti psychiatrie a léčby bipolární poruchy, s velkou upřímností, vhledem a moudrostí líčí vlastní zápas s touto nemocí. Odkrývá děsivou stránku i krutou přitažlivost odmítnutí medikace, pro něž se během své nemoci několikrát rozhodla. Popisuje závratné výšky i tíživé deprese, které léčila u mnoha svých pacientů, a… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autorka, uznávaná autorita v oblasti psychiatrie a léčby bipolární poruchy, s velkou upřímností, vhledem a moudrostí líčí vlastní zápas s touto nemocí. Odkrývá děsivou stránku i krutou přitažlivost odmítnutí medikace, pro něž se během své nemoci několikrát rozhodla. Popisuje závratné výšky i tíživé deprese, které léčila u mnoha svých pacientů, a které prožila na vlastní kůži, včetně záchvatovitého utrácení, epizod násilí a pokusů o sebevraždu.Téma přijetí diagnózy, potřeby léčby a medikace, které tak často lidem postiženým duševní nemocí typu bipolární poruchy činí potíže, je stěžejním tématem knihy. Autorka, navzdory svému vzdělání a profesi, pouze postupně dochází k rozhodnutí rozloučit se se svým onemocněním s pomocí medikace a psychoterapie. Díky své autentičnosti i odbornému vhledu se kniha stala v původním vydání bestsellerem. Kay Redfield Jamison je uznávaná psychiatrička, odbornice na bipolární poruchu, autorka odborných publikací.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Anna Brunerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka obsahuje podrobnou analýzu maniodepresivní psychózy a života s ní. Díky tomu, že je kniha napsána, jako příběh (autorčina biografie), tak je velmi čtivá a zároveň obsahuje příklady ze života. Pro někoho, kdo se tématem této poruchy zabývá by asi byla kniha povrchní, ale pro začátečníky v této oblasti je báječná. Celkově báječná kniha, hltala jsem ji!

    Kniha, PORTÁL, 2018, 9788026213833

  • 5 z 5 hvězdiček Yvona Šťovíčková registrovaný uživatel

    Protože trpím také bipolární poruchou, je pro mě tato kniha moc důležitá. Jsem ráda, že autorka tuto knihu napsala a odkryla problémy s touto zrádnou a vážnou nemocí.

    Kniha, PORTÁL, 2018, 9788026213833

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda