Nápoj lásky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ema provozuje svébytnou čarodějnickou seznamku, a pokud se někdo vzpírá jejím dobrým úmyslům, vždy má po ruce kouzelný nápoj lásky. Bohužel ale její vlastní milostný život nestojí za nic. Ještě ke všemu se vlastní hloupostí octla v područí démona,ztratí přízeň nejlepší přítelkyně a je falešně obviněna z vydírání. Jak to tak bývá, nakonec se ještě… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ema provozuje svébytnou čarodějnickou seznamku, a pokud se někdo vzpírá jejím dobrým úmyslům, vždy má po ruce kouzelný nápoj lásky. Bohužel ale její vlastní milostný život nestojí za nic. Ještě ke všemu se vlastní hloupostí octla v područí démona,ztratí přízeň nejlepší přítelkyně a je falešně obviněna z vydírání. Jak to tak bývá, nakonec se ještě sama stane obětí vlastních kouzel. Musí použít všechno své čarodějné nadání, aby se z potíží vyhrabala, přičemž výsledek je nejistý.Mužná náruč pohledného ochránce by za daných okolností rozhodně přišla vhod.

Moderní romantická urban fantasy, v níž se lidem pod nohy pletou sličné čarodějky, uhrančiví démoni, líní andělé a nápoj lásky teče proudem.

Sdílet 0

Nakladatel
KKnihy.cz
jazyk
čeština
Počet stran
340
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel

    Kniha byla... Eeehm.. fajn.. V prvé řadě bych ráda vyzdvihla fakt, že anotace absolutně nepopisuje příběh. Ema je sice kouzelnice, ale neprovozuje seznamku a už vůbec není v područí démona. Ano, umí kouzlit, ano umí nápoj lásky a ano, dokáže vycítit pravou lásku určité osoby. Ten démon který jí údajně drží v područí, je její profesor. Donutil ji se s ním vyspat ale to je celé. Od té doby ji sice pronásleduje, ale není to tak, že by jí něco přikazoval a ona ho musela poslechnout. Příběh sám o sobě byl v celku dobrý, ale rozhodně toto není kniha, ke které se někdy vrátím. A co už tuplem nedokážu pochopit, proč mají někteří autoři potřebu všude psát miláčku a jiné láskyplné oslovení téměř v každé větě, ve které spolu pár mluví? Docela dost mi to ruší čtení. Námět na knihu by byl super, jen zpracování mi přišlo krapet nezáživné. Žádná akce, žádné napětí.

    E-kniha, KKnihy.cz, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 140 Kč Nápověda
Další knihy autora