Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

Autor Gregg Braden

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo. Na svých cestách však objevil, že v zapadlých… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo.

Na svých cestách však objevil, že v zapadlých klášterech středního Tibetu se starodávný – a hlavně účinný – způsob stále praktikuje, stejně jako se během posvátných obřadů dodnes užívá v odlehlých pustinách amerického Jihozápadu.

Vůbec poprvé v novodobých dějinách tak máme příležitost se seznámit s prastarým uměním, jímž lze měnit svět.
 
Není třeba kvůli tomu začít chodit do kostela ani se učit slova modliteb. Řeč, které Vesmír rozumí, totiž vůbec není tvořena slovy. Mluvíme k němu pocity. A odpovědí jsou nám splněná přání, radost a hluboký vnitřní mír.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček karmen registrovaný uživatel

    Opravdu přečteno jedním dechem, velmi jednoduchý návod, jak se v dnešní době vypořádat s potlačenými pocity a zklidnit mysl a jak ji potom jednoduše zaměřit na to, co opravdu chceme. Velmi funkční a efektivní způsob - ověřeno vlastní zkušeností :))))

    Kniha, Metafora, 2015, 9788073594145

  • 5 z 5 hvězdiček p. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi příjemná kniha. Opět potvrzuje, že hodně věcí "víme", ale přitom jsme je zapomněli či je nevidíme. Doporučuji.

    Kniha, Metafora, 2015, 9788073594145

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda