Naděje pro Fleetwood E-kniha
Naděje pro Fleetwood - Stacey Hallsová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Lancashire, 1612 Mladá šlechtična Fleetwood Shuttleworthová je opět těhotná. Místo radosti ale cítí obavy, protože žádné z jejích předchozích těhotenství nedopadlo dobře, a znepokojený je i její manžel, netrpělivě očekávající dědice. Navíc Fleetwood objeví ukrytý dopis od lékaře s hrozivou předpovědí, že další porod nepřežije. Jedinou… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lancashire, 1612

Mladá šlechtična Fleetwood Shuttleworthová je opět těhotná. Místo radosti ale cítí obavy, protože žádné z jejích předchozích těhotenství nedopadlo dobře, a znepokojený je i její manžel, netrpělivě očekávající dědice. Navíc Fleetwood objeví ukrytý dopis od lékaře s hrozivou předpovědí, že další porod nepřežije. Jedinou její nadějí se stane porodní bába Alice Grayová, jenže ta je záhy obviněna z čarodějnictví. Fleetwood musí riskovat vše, aby dokázala její nevinu, neboť na ní závisí život nenarozeného dítěte i její vlastní.

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2019
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    V příběhu najdeme politiku, romantiku i řadu tajemství. Je zajímavé číst příběhy, ve kterých se kombinuje autorova fantazie s opravdovými historickými fakty a ač se v knize podle mě jedná především o vztahy mezi postavami, i historický kontext zde hraje důležitou roli a lze zde dobře vycítit romantickou i děsivou atmosféru doby, která dělá celý příběh mnohem uvěřitelnějším.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Velmi poutavě napsaná kniha. Spojuje v sobě několik mých zájmů - historii - čarodějnické procesy, přírodní medicínu a porodnickou tématiku. Můj zážitek byl ještě umocněn tím, že jsem knihu četla, když jsem sama byla těhotná - s postavou Fleetwood jsem naprosto souzněla a příběh jsem v podstatě nečetla, ale prožívala do posledního slova.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2019, 9788075930743

  • 4 z 5 hvězdiček Wewe registrovaný uživatel

    Fantastická obálka, ktorá upúta na prvý pohľad. Príbeh sa čítal veľmi dobre, dej ubiehal plynule, fakt som ani raz nemala pocit, že sa niečo v knihe zbytočne naťahuje alebo vlečie. Napínavý príbeh inšpirovanými skutočnými postavami, dozvieme sa trochu viac o súdnom precese s čarodejnicami. Mňe osobne sa páčila aj postava Alice ako Fleetwoodinej pôrodnej baby a jej rady z bylinkárstva, keďže účinky liečivých rastlín sú moja obľúbená téma

    Kniha, Beta Dobrovský, 2019, 9788075930743

  • 5 z 5 hvězdiček Karingaknihomolka registrovaný uživatel

    Děj Naděje pro Fleetwood stojí na reálných historických faktech, mnoho postav v knize byly skutečné osoby a jistě ve vás probudí zájem o čarodějnice z Pendlu. Autorka Stacey Hallsová v lancashirském hrabství vyrostla a je znát, že se jí události roku 1612 dostaly pod kůži. Nejlepší historický román letošního roku!

    Kniha, Beta Dobrovský, 2019, 9788075930743

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora