V obležení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poblíž hradu Landštejna dojde k zákeřnému přepadení kupecké karavany. Vzápětí jsou vyrabovány a vypáleny dva hospodářské dvorce, pokusu o náhlý přepad neujde ani hrad sám. Zaskočená posádka musí hledat účinnou obrannou strategii proti nezvykle početné bandě neznámých ozbrojenců. Přibývá obětí i nezodpovězených otázek. Kdo jsou cizí nájezdníci?… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poblíž hradu Landštejna dojde k zákeřnému přepadení kupecké karavany. Vzápětí jsou vyrabovány a vypáleny dva hospodářské dvorce, pokusu o náhlý přepad neujde ani hrad sám. Zaskočená posádka musí hledat účinnou obrannou strategii proti nezvykle početné bandě neznámých ozbrojenců. Přibývá obětí i nezodpovězených otázek. Kdo jsou cizí nájezdníci? Odkud přišli? A pokud je někdo najal, kdo to byl a proč to udělal?
Podaří se landštejnským vojákům pochytat nebezpečné lapky poschovávané v okolních lesích, odvrátit jejich útoky a nakonec je definitivně zneškodnit?

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar Krtičková registrovaný uživatel

    Jestliže má někdo rád historickou beletrii, tady si přijde na své. Poutavý příběh plný napětí zasazený do dobového rámce. Hrdinové jsou věrohodní, skutečně působící lidé. Navíc se tu nenásilně ledasco dozvíme o životě našich dávných předků.

    Kniha, Moba, 2020, 9788024394329

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Kopecká registrovaný uživatel

    Druhý díl nezklamal, naopak předčil ten první. Hezké, napínavé, poučné.

    Kniha, Moba, 2020, 9788024394329

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora