Můj (téměř) dokonalý život E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Sophie Kinsella je uznávaná pro své živé postavy a skvělý vypravěčský talent. Teď nám s důvtipem a moudrostí, které jsou typickým rysem jejích románů, přináší moderní, svěží příběh o předstírání dokonalého života, který za vysněnou podobou silně pokulhává. „Můj (téměř) dokonalý život je kniha o tom, co by bylo, kdyby… Co kdybyste se strašně… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sophie Kinsella je uznávaná pro své živé postavy a skvělý vypravěčský talent. Teď nám s důvtipem a moudrostí, které jsou typickým rysem jejích románů, přináší moderní, svěží příběh o předstírání dokonalého života, který za vysněnou podobou silně pokulhává.

Můj (téměř) dokonalý život je kniha o tom, co by bylo, kdyby… Co kdybyste se strašně snažili bydlet v Londýně? Co kdyby se zdálo, že má vaše šéfka dokonalý život? Co kdybyste se v sociálních médiích… ehm… sami malinko idealizovali? Moc ráda jsem psala o Katie, její snaze vyniknout v práci a jejím dilematu, zda žít ve velkoměstě či na venkově.“

Sophie Kinsella

Katie Brennerová vede na první pohled dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu.

Ale popravdě bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci s dlouhým dojížděním a život, který předvádí na Instagramu, jejímu tak zcela neodpovídá.

Ale jednou se jí přece sny musí splnit!

Jenomže i ten její ne úplně dokonalý život vezme za své, když ji její šéfová Deméter, která má podle Katie všechno, po čem sama touží, vyhodí z práce. Všechny naděje se Katie rozplynou. Musí se vrátit do Somersetu ke svému tátovi, který hodlá založit luxusní kemp.

A právě do něj přijede na dovolenou Deméter s celou svou rodinou a Katie s údivem zjistí, že ani její život není ideální.

A ještě je tu pohledný Alex, který se o Katie velmi zajímá…

Sophie Kinsella, původním povoláním finanční žurnalistka, nyní spisovatelka bestsellerů vydávaných po celém světě, napsala sérii románů o bláznivých příhodách Becky Bloomwoodové – finanční žurnalistce, která nezvládá své finance, ale miluje nakupování a dostává se do řady groteskních situací. Série má v češtině zatím sedm dílů: Báječný svět shopaholiků, Shopaholik za hranicemi, Báječné nakupování před svatbou, Báječné nakupování se sestrou, Báječné nakupování do kočárku, Báječné mininakupování, Báječné nakupování v Hollywoodu a Báječné nakupování v Las Vegas. Autorka napsala také další, neméně úspěšné romány: Dokážete udržet tajemství?, Bohyně v domácnosti, Vzpomínáš si?, V rytmu charlestonu, Láska na zavolanou a Svatební noc.

V roce 2015 napsala svůj první román pro mládež: Audrey se vrací. Pod vlastním jménem Madeleine Wickhamová vydala sedm knih, z nichž v češtině v nakladatelství BB/art vyšly romány: Dokonalá nevěsta, Víkend s přáteli, Neděle u bazénu a S kým dnes budeš spát?.

Pokud se chcete o autorce této knihy dozvědět víc, navštivte její webové stránky www.sophiekinsella.co.uk

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
345
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Čtivá a oddechová knížka. Příběh se mi líbil. Sophie Kinsella opět nezklamala :)

    Kniha, BB art, 2017, 9788075077066

  • 5 z 5 hvězdiček Břetislav Motlíček registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    zase skvělé, vtipné počtení,tato autorka nezklame nikdy

    Kniha, BB art, 2017, 9788075077066

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha byla velmi vtipná. Tak dlouho jsem se nenasmála. Kinsella prostě umí psát knihy.

    Kniha, BB art, 2017, 9788075077066

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora