Moje všechno E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V den, kdy se Hana chystá oznámit manželovi, že od něj odchází, ho najde v ložnici na podlaze, vyděšeného a neschopného se pohnout. Dostal mrtvici. A jejich život se ve vteřině změní. Haně nezbývá než odložit všechny své plány, aby se mohla starat o manžela, kterého byla připravená opustit. Tom nemůže chodit, není schopen základních úkonů. Po… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V den, kdy se Hana chystá oznámit manželovi, že od něj odchází, ho najde v ložnici na podlaze, vyděšeného a neschopného se pohnout. Dostal mrtvici. A jejich život se ve vteřině změní. Haně nezbývá než odložit všechny své plány, aby se mohla starat o manžela, kterého byla připravená opustit. Tom nemůže chodit, není schopen základních úkonů. Po měsících vzájemného zanedbávání a partnerského odcizení nastává dlouhé období rehabilitace, během nichž má Tom čas pohlédnout na svůj život z nové perspektivy, aby ho mohl přehodnotit. Podaří se Tomovi překonat nemoc a zachránit manželství? A dokáže se Hana vzdát svých plánů na nový život a znovu se do Toma zamilovat? Moje všechno je debutový román, který nedáte z rukou. Rozpláče vás i rozesměje. A přiměje vás zamyslet se nad tím, co je v životě skutečně důležité.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Podle anotace jsem se těšila a očekávala jsem nějaké povedené drama. To jsem bohužel nedostala. Ale i tak byl příběh celkem dobrý. Docela dobrá oddechovka.

    Kniha, Mladá fronta, 2016, 9788020441713

  • 2 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Manželství Hany a Toma se pomalu rozpadá, ale než se rozpadne úplně, tak Toma postihne mrtvice. A dál se příběh vyvíjí, tak jak se od něj očekává, tj. nic překvapivého, nic co by vás dostalo do kolen. Příběh si zdárně plyne ke svému konci, je to poklidné romantické čtení, které zapadne mezi další romantické knihy, kterých je v knihkupectví plno.

    Kniha, Mladá fronta, 2016, 9788020441713

  • 5 z 5 hvězdiček Iva Burdová registrovaný uživatel

    Jedním slovem nádhera!!! Velice doporučuji :)

    Kniha, Mladá fronta, 2016, 9788020441713

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda