Méně mít, více žít E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zvolte si nový životní styl – staňte se minimalisty a dovolte si být šťastní! Kniha je odrazem dnešní doby, kdy pod nánosem věcí zapomínáme na to, co nás činí šťastnými. Přináší poznatky o tom, že redukcí věcí kolem nás a srovnáním priorit můžeme získat život, o kterém sníme. Je rozdělena do dvou hlavních částí. Ta první – Méně mít … Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zvolte si nový životní styl – staňte se minimalisty a dovolte si být šťastní!

Kniha je odrazem dnešní doby, kdy pod nánosem věcí zapomínáme na to, co nás činí šťastnými. Přináší poznatky o tom, že redukcí věcí kolem nás a srovnáním priorit můžeme získat život, o kterém sníme. Je rozdělena do dvou hlavních částí. Ta první – Méně mít – se věnuje tématu materiálního vlastnictví ve všech ohledech. Možná si po přečtení i vy uvědomíte, že toužíte změnit přístup k věcem, které si kupujete. Druhá část – Více žít  – hledá odpovědi na otázky, proč ve světě, kde máme všechno, nemůžeme najít štěstí, harmonii a klid. Celá kniha je doplněna inspirativními příběhy lidí, které autorka oslovila na základě silného příběhu a proměny, kterou si prošli.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Inspirativní kniha. Spousta obyčejných fakt, které ve skutečnosti všichni známe, ale nějak se nám z životních priorit vytratila. Zároveň i spousta nových informací o minimalismu. Kniha mě přivedla k zamyšlení a zároveň mě dokázala i pobavit. Vřele doporučuji.

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 5 z 5 hvězdiček Dana Šachlová registrovaný uživatel

    knížku jsem přečetla a jsem z ní uchvácená. nádherně napsaná a osobní zpověď Klárky je dech beroucí. dává návod na získání pozitivního pohledu na život a na zlepšení mezilidských vztahů.

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 3 z 5 hvězdiček Barbora Severová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to dobrá a hezky psaná kniha, pro někoho kdo se o takové věci vůbec nezajímá, tak je velice poučná (pro ty lidi je to kniha na 5 hvězdiček). Pro mě jelikož toho načtu dost, tak to bylo opakování všech knih v jedné. Jedno plus pro tuto knihu jsou příběhy lidí.

    E-kniha, Grada, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opravdu skvělá kniha, která se čte jedním dechem. Ohromně motivující k provedení změn ve své domácnosti, množství majetku i celkovému přístupu k životu. Doporučuji:-)

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka je opravdu skvělá a ten kdo se chce posunout z místa tak doporučuji k přečtení. Určitě si jí přečtu více než 1x.

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel

    Kniha je velmi čtivě napsaná, hodně inspirace k přemýšlení a přehodnocení některých návyků...doporučuji.

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Knížka mi otevřela oči. Je krásně a přehledně napsaná a všechny příběhy v knize jsou dechberoucí. Hned po prvních pár stránkách jsem si uvědomila, kolik zbytečných věcí vlastním a že je vlastně vůbec nepotřebuji. Doporučila bych ji každému, kdo marně hledá štěstí ve světě, ve kterém už všechno máme :)

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka Boháčová registrovaný uživatel

    Kniha je krásně napsaná, během pár hodin jsem ji celou zhltla a nadchla mne. Sama si podobným procesem procházím, proto mne motivovaly pohledy přispěvovatelů i samotné autorky. Moc doporučuji!

    Kniha, Grada, 2019, 9788027125623

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora