Mějte se rádi! E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Pátý díl barevné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti! Tato malá cvičení ti pomohou probudit lásku a empatii. Můžeš je kdykoli v rychlosti provést, prostě jenom tak, mezi jinými… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pátý díl barevné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti! Tato malá cvičení ti pomohou probudit lásku a empatii. Můžeš je kdykoli v rychlosti provést, prostě jenom tak, mezi jinými činnostmi, nenápadně a snadno. Co je na nich zvláštního? Okamžitě ovlivní tvé pocity, tvé myšlenky a tvé činy. Mějte se víc rádi! Cvičení jsou nenáročná a snadno proveditelná,  účinkují ihned a dlouhodobě, naladí tě na lásku a dodají ti sílu. 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
48
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Kniha obsahuje 12 užitečných tipů na uklidnění při stresu, které nezaberou téměř žádný čas a dají se provádět téměř kdekoliv a kdykoliv. Velmi kladně hodnotím také ilustrace, které knihu výborně doplňují. Vzhledem k formátu (menší než B5) a počtu stran (50 stran) by ale mohla být levnější.

    Kniha, Grada, 2017, 9788027104383

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 127 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora