Hlavu vzhůru E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem. Autorka vám ukáže, jak lze tyto nepříjemné pocity překonat velmi jednoduchými cviky - tak jednoduchými, že vůbec nemusíte být sportovní typ, abyste je zvládli. Nepotřebujete speciální oblečení, nepotřebujete permanentku do fitness centra, nepotřebujete si k tomu vyhradit čas -… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem. Autorka vám ukáže, jak lze tyto nepříjemné pocity překonat velmi jednoduchými cviky - tak jednoduchými, že vůbec nemusíte být sportovní typ, abyste je zvládli. Nepotřebujete speciální oblečení, nepotřebujete permanentku do fitness centra, nepotřebujete si k tomu vyhradit čas - cvičíte jen tak mimochodem. Stačí vám ale jen malá chvilka a budete se cítit lépe. Na obrázcích vám Oscar - dobře naladěná ovečka - předvede 12 jednoduchých a účinných cviků které čtenářům jakéhokoliv věku pomohou překonat špatnou náladu a zároveň se i pobavit.Ovlivněte svůj nervový systém, provádějte stabilizační cvičení - budete mentálně i emocionálně zklinění, uvolnění a silní. Posilujte svou odolnost a svou dobrou náladu.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
40
datum vydání
1.01.2011

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka R. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jelikož jsem knihu objednávala na e-shopu, neměla jsem ji před nákupem "v ruce" a byla jsem velmi překvapená formátem i rozsahem. Říkala jsem si: "Takové nic, taková hloupost!" Ale po bližším prozkoumání musím konstatovat, že je to velmi vtipná kniha s dobrými radami. Samozřejmě je všechny už známe, ale takto pohromadě se hodí jako první pomoc při stresu.

    Kniha, Grada, 2011, 9788024740577

  • 4 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Skvělý pomocník pro zlepšení nálady. Kniha obsahuje 12+1 cvičení, díky kterým se lze rychle zbavit stresu či vzteku kdekoliv a kdykoliv. Vzhledem k formátu, který je menší než B5, a k faktu, že má kniha jen 40 stran, bych však ocenila nižší cenu.

    Kniha, Grada, 2011, 9788024740577

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 118 Kč Nápověda
Další knihy autora