Matky, dcery a komplikované vztahy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vztah s matkou je jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují váš život. Co když vás ale matka zanedbávala, nebo naopak dusila láskou, a je pro vás těžké navázat s ní jakýkoli vztah? V této knize se dozvíte, jak se bez pocitů úzkosti a viny od matky emocionálně odpoutat a konečně začít žít s ohledem na své vlastní… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vztah s matkou je jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují váš život. Co když vás ale matka zanedbávala, nebo naopak dusila láskou, a je pro vás těžké navázat s ní jakýkoli vztah? V této knize se dozvíte, jak se bez pocitů úzkosti a viny od matky emocionálně odpoutat a konečně začít žít s ohledem na své vlastní hodnoty a potřeby. Autorka vás pomocí příběhů a praktických metod provede procesem sebeuvědomování a pochopení. Naučíte se:
  Jak léčit „rány“ získané ve vztahu s matkou a proměnit bolest v moudrost a kreativitu. Jak nahlížet na svou minulost, aby vás přestala ničit, ale naopak vás posílila. Jak ve vztahu s matkou vytvářet, prosazovat a udržovat hranice. Jak uznávat a podporovat své vlastní touhy a potřeby.  
ABYSTE SE OSVOBODILA, VAŠE MATKA SE NEMUSÍ ZMĚNIT ANI TROCHU!
 
Většina problémů, se kterými dnes zápolíte, s ní nijak nesouvisí. Koneckonců, pravda je, že nejste dcerou své matky. Jste sama sebou. Můžete změnit, čím jste a čeho ve svém životě dosáhnete, aniž by to záviselo na vašem vztahu k matce!
 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 271 Kč Nápověda