Kletba vítězů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Některá vítězství stojí víc, než jen velký balík peněz... 1. díl bestsellerové série Jako dcera generála Valoriánské říše má Kestrel dvě možnosti – přidat se k armádě, nebo se vdát. Jenže ona nechce ani jedno. Když na trhu s otroky koupí muže, jehož hrdost ji na první pohled učaruje, netuší, že následky tohoto rozmaru ji budou stát hodně.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Některá vítězství stojí víc, než jen velký balík peněz... 1. díl bestsellerové série

Jako dcera generála Valoriánské říše má Kestrel dvě možnosti – přidat se k armádě, nebo se vdát. Jenže ona nechce ani jedno. Když na trhu s otroky koupí muže, jehož hrdost ji na první pohled učaruje, netuší, že následky tohoto rozmaru ji budou stát hodně. Zakázané přátelství, které mezi nimi vznikne, se stane nebezpečným pro ně i pro celou zemi. Oba se totiž stanou důležitými figurkami ve vysoké politické hře plné intrik, tajemství a zrady.

Sdílet 0

série
Kletba vítězů 1. díl z 3
Další ze série
1. Kletba vítězů
2. Zrada vítězů
3. Polibek vítězů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 27 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Dostal se mi rukou pouze tento třetí díl, takže hodnotím pouze jej. Abych řekla pravdu, tak předchozí díly mi vůbec nechyběly. V ději jsem se zorientovala velice rychle a podle toho co jsem četla by tento poslední díl mohl být klidně i samostaný. Příběh ubíhal, nikde se nic netáhlo a byl velice dobře a čtivě napsán. Postavy byly sympatické, nebyly otravné a dostala jsem přesně to, pro co jsem si šla. Neutahaný příběh s dávkou přátelství bez zbytečných kliček a pěkný příděl romantiky. Všeho tak akorát, aby mi to zvedlo náladu v době nemoci.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Burianová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejdříve mě zaujal design obálky, díky kterému jsem si knihu pořídila a následně i přečetla. Příběh byl velmi poutavý, od začátku až do konce. Je pravda, že konec příběhu se nemusí líbit každému, (nebo možná dávat i smysl), ale pokud si přečtete celou trilogii, tak určitě jednotlivé souvislosti pochopíte. Za mě je Kletba vítězů z celé série nejlepší.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

  • 5 z 5 hvězdiček TOmáš Vrána registrovaný uživatel

    Velmi originální a zajímavá kniha. S politickým nádechem a promyšleností děje se řadí mezi mé dost oblíbené knihy. Jen teda konec, který asi nebyl úplně v plánu takhle rychle je takový dost zvláštní... I tak se těším na druhý díl a hodnotím 4,5 .

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

  • 2 z 5 hvězdiček Peťa registrovaný uživatel

    Od této knihy jsem asi čekala něco trochu jiného. Námět je podle mě dobrý, ale něco tomu prostě chybělo. Nedokážu tak úplně popsat své pocity z této knihy. Je to takové zmatené zklamání. Čekala jsem velké věci, ale ve finále mi příběh přišel plytký, prostě bez akce. Další minus má kniha za spoustu překlepů a slov navíc. Sumasumarum největší dojem na mě udělalo grafické zpracování. Do dalších dílu se pouštět nehodlám.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

  • 4 z 5 hvězdiček Anna Čížková registrovaný uživatel

    Politika v Young adult fantasy? Proč ne! A ono to i funguje! Ta jedna hvězda dolu je za konec, který mi přišel trochu nesmyslný.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

  • 5 z 5 hvězdiček Klára Čejková registrovaný uživatel

    Rozhodně ano! Hned od začátku mě kniha strhla příběhem, který je věnován spíše válečným strategiím a politice, což moc knih není.. Líbí se mi promyšlenost příběhu a inteligence hlavních hrdinů.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025338209

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora