Fazóna E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Finský bestseller, který s humorem boří všechny stereotypy o partnerství i rodině  Sami je muž v nejlepších letech, ovšem přes tikot biologických hodin sotva slyší vlastní myšlenky. Matku svých budoucích dětí hledá tak urputně, až se shodou nešťastných náhod dostane do křížku s motorkářským gangem.  Jeho… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Finský bestseller, který s humorem boří všechny stereotypy o partnerství i rodině 

Sami je muž v nejlepších letech, ovšem přes tikot biologických hodin sotva slyší vlastní myšlenky. Matku svých budoucích dětí hledá tak urputně, až se shodou nešťastných náhod dostane do křížku s motorkářským gangem. 

Jeho kamarád Markus zase zůstal sám se třemi dcerami a o tradiční rodině si může nechat leda zdát. A třetí kamarád do party Pesonen musí pečovat o stárnoucí rodiče, takže jeho osobní život i zářná kariéra zůstávají v nedohlednu. Ani zbytek Samiho rodiny není zrovna reklamou na štěstí — jeho matka se po manželově smrti jen těžko vypořádává s osamělostí, a navíc s ní vlastní dcera kvůli naprosto nevinným otázkám na budoucí vnoučata odmítá mluvit.  

Při snaze o řešení svých potíží všichni shodou okolností narážejí na stejný lifestylový blog, který líčí rodinnou idylku blogerky Sini. Postupně si však i ona uvědomí, že pouhá vyladěná fazóna k opravdovému štěstí nestačí. 

 

–––

Hlavním poselstvím Fazóny by mohlo být, že o věcech se má mluvit, upřímnost vládne světu a že na každého se jednou štěstí usměje, pokud má trochu trpělivosti. Z těchto ingrediencí vytvořil Nousiainen mnohovrstevnaté, vtipné a laskavé dílo.
— 
Kulttuuritoimitus 

 

Fazóna je dokonalý feel-good román. Naplňuje vysoká očekávání, která na Miiku Nousiainena máme: je zábavný i teskný zároveň, a navíc velmi aktuální.
— 
Helsingin Sanomat 

 

Něžný a hluboký příběh o tom, jak obyčejní lidé zápasí se životem. Tuto knihu je radost číst.
Mesta.net 

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
333
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček H registrovaný uživatel

    závidím všem, co tuto knížku mají teprve před sebou!

    Kniha, Host, 2022, 9788027511044

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda