Kde se les dotýká hvězd E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po smrti matky a boji s vlastní nemocí se ornitoložka Joanna vrací ke svému výzkumnému projektu. Snaží se sama sobě dokázat, že všechny útrapy překonala, a od rána do večera zkoumá hnízdění ptáků ve venkovské oblasti Illinois. Jednoho dne se ale na prahu jejího domu objeví bosá a potlučená dívka. Říká si Ursa a tvrdí, že přišla ze vzdálené galaxie… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po smrti matky a boji s vlastní nemocí se ornitoložka Joanna vrací ke svému výzkumnému projektu. Snaží se sama sobě dokázat, že všechny útrapy překonala, a od rána do večera zkoumá hnízdění ptáků ve venkovské oblasti Illinois. Jednoho dne se ale na prahu jejího domu objeví bosá a potlučená dívka. Říká si Ursa a tvrdí, že přišla ze vzdálené galaxie, aby žila mezi lidmi, dokud se nestane svědkem pěti zázraků. Joanna se obává, že dítě uteklo z domova, a tak váhavě souhlasí, aby na čas zůstalo u ní. Mezitím chce zjistit, odkud Ursa je a zda se tam může bezpečně vrátit. Při řešení této záhady se s prosbou o pomoc obrátí na souseda, samotářského a uzavřeného Gabriela Nashe.

Jak to, že malá holka nejen čte, ale i chápe Shakespeara? Proč se kolem ní najednou dějí dobré věci?

Ačkoli trojlístek propojuje neuvěřitelně silné pouto, všichni vědí, že konec léta s sebou přinese těžká rozhodnutí. Než se Ursa dočká posledního zázraku, vynoří se z minulosti bolestná tajemství – a osudy všech tří přátel budou ve hvězdách.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Beranová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Milá knížka, dobře se četla, měla i napínavé chvíle, pěkná oddychovka.

    E-kniha, Jota, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Pokorná registrovaný uživatel

    Naprosto dokonala knizka. Strasne moc me bavila. Nadherny pribeh. Urcite v budoucnu prectu znovu. Doporucuji vsem.

    Kniha, Jota, 2022, 9788075659330

  • 5 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tato kniha mě překvapila. Na začátku jsem hodně váhala, kam autorka míří tímto příběhem, ale potom vás vyprávění pohltí a není možné, aby se vás osudy hlavních postav nedotkly. Přebal knihy je moc krásný a nádherně doplňuje celé dílo. Určitě doporučuji.

    E-kniha, Jota, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 181 Kč Nápověda