Jedna z pěti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek. Podvádí ji tedy hned dva blízcí lidé a jí nezbývá než vypátrat, komu může věřit, a před kým by se měla mít na pozoru. Jednu po druhé poznává své… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek. Podvádí ji tedy hned dva blízcí lidé a jí nezbývá než vypátrat, komu může věřit, a před kým by se měla mít na pozoru. Jednu po druhé poznává své přítelkyně blíže, postupně některé ze seznamu podezřelých škrtá a v hledání viníka se dostává i k manželovi a sobě samotné. Jak poznat vztah, který nelze vzkřísit, a jak naopak ten, za který stojí za to bojovat?

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Rina Vevesi registrovaný uživatel

    Jedna z pěti- Dagmar Digma Čechová Moje první kniha od této autorky, která mě zaujala už svojí anotací. Edita se dozví o manželově nevěře, a že dotyčnou milenkou musí být jedna z jejích nejlepších pěti kamarádek. A tak zahajuje pátrání, ve snaze zjistit, kteří dva z nejbližších lidí jí ublížili. Dagmar má čtivý styl, který se k takovéto jednohubce hodí. Jak se ale příběh rozvíjí, ukazuje se, že zde nejde jenom o nahlížení na nevěru. Ale také o opravdu skvěle popsanou sondu toho, jak málo vlastně známe lidi kolem sebe. Jediné, co mě lehce zklamalo, byl ten konec. Ne že by byl špatný! Hlavní hrdinka rozjela totiž celkem slušnou pátrací akci s vervou Kojaka, ale bohužel pro mě osobně, bylo asi od půlky knihy naprosto jasné, o co půjde. Jedna z pěti, je lehké, krásné čtení na večer. Které vede k zamyšlení nad mezilidskými vztahy, obzvlášť v malé komunitě. Nad tím, jak je někdy nezájem horší než křik. A jak málo občas stačí, aby se člověk dostal ze svých problémů.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902736

  • 5 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel

    Doporučuji - hezký příběh napsaný čtivou formou. Měla jsem pocit, že mám všech pět přítelkyň v "obýváku" a žiji s nimi společný život. Hlavní hrdinka dochází k poznání.... střídá se její pochopitelný útočný pohled s pohledem porozumění a pokory. Nádhera!

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902736

  • 5 z 5 hvězdiček Soňa registrovaný uživatel

    Autorku jsem poznala na dovolené. Super ženská. Knihy mám i s věnováním. Dagmar píše opravdu hezky. O životě. V knize Jedna z pěti jsem viděla trošku i sama sebe. Pět kamarádek které Edita podezíza že jedna má poměr s jejím mužem. Vyučující metodou chce zjistit která to je. Ale zároveň se o kamarádkách dozví věci o kterých dosud neměla ani tušení. Za mně super. Doporučuji.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902736

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora