Podívej se podruhé E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zamiluješ-li se na první pohled, podívej se podruhé, radí osamělému spisovateli Oldřichovi nejoblíbenější z jeho postav, dokonalý muž a úspěšný detektiv Xaver. Jako sebevědomé alter ego směruje autorův život až do chvíle, kdy si ho dokonale podmaní mladá a krásná Heda. Oldřich nemůže uvěřit svému štěstí a hluboký cit k milované ženě ho přiměje i… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zamiluješ-li se na první pohled, podívej se podruhé, radí osamělému spisovateli Oldřichovi nejoblíbenější z jeho postav, dokonalý muž a úspěšný detektiv Xaver. Jako sebevědomé alter ego směruje autorův život až do chvíle, kdy si ho dokonale podmaní mladá a krásná Heda. Oldřich nemůže uvěřit svému štěstí a hluboký cit k milované ženě ho přiměje i přestat naslouchat dlouholetému příteli. Manželská idylka má však i temné chvíle, kterých nenápadně přibývá, a zmatený muž se brzy musí ptát, kde a proč se vytratil on sám.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro mě velmi silný příběh ze života, obdivuji autorku, jak ve svých knihách umí nepřímo upozornit na něco, co se může dít kolem nás, aniž si to přímo uvědomujeme... Já osobně jsem se po jejím přečtení taky trošku "našla" a na některé věci, které se dějí kolem mě, se teď už taky dívám trošku jinak :) Od autorky doporučuji i další knihy, přečetla jsem všechny a všechny jsou parádní!

    Kniha, Moba, 2023, 9788027908172

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Durasová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha. Ze začátku jsem byla poněkud skeptická, ale po pár stránkách se to rozjelo a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, Moba, 2023, 9788027908172

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak to byla jízda, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Skvělé vypracované postavy, zápletky a o napjaté situace není nouze. Vřele doporučuji přečíst, stojí za to.

    Kniha, Moba, 2023, 9788027908172

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 181 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora