Každý má svou lajnu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

O florbalu, prvních láskách a ceně vítězství. Sourozence Adama a Kateřinu pojí s ostatními nejen život na malém městě, společná škola a přátelství, ale především florbal. Trénují několikrát týdně a doufají ve vítězství v krajském poháru. Sportovní úspěch však zdaleka není jejich jedinou starostí. Doma to houstne, rodiče se hádají a… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

O florbalu, prvních láskách a ceně vítězství.

Sourozence Adama a Kateřinu pojí s ostatními nejen život na malém městě, společná škola a přátelství, ale především florbal. Trénují několikrát týdně a doufají ve vítězství v krajském poháru. Sportovní úspěch však zdaleka není jejich jedinou starostí. Doma to houstne, rodiče se hádají a Richardova parta volí stále drsnější praktiky. Stane se Eliška Adamovou holkou, nebo jen pomáhá Richardovým gorilám v jejich neférovém jednání? Může Richardův otec koupit jeho týmu výhru? V čem všem má prsty malá Váva? A kdo dá vítězný gól?

 Zahrajte si s nimi florbal a zažijete mnohem víc než jedno florbalové vítězství.

 Pro náctileté holky a kluky, kteří mají rádi florbal.

-----

I když vždycky říkám, že každý má svou lajnu a na ní stojí sám za sebe, nikdy byste nedali gól, kdybyste nedostali tu správnou přihrávku. Kdyby kolem vás nebyl tým, který vám pošle míček a dá vám tak šanci.

 

Ne každý gól znamená výhru. Ne všechno je takové, jak se na první pohled jeví.

 

Petra Dvořáková (nar. 1977) je spisovatelka a scenáristka. Napsala několik knih pro dospělé i dětské čtenáře (Julie mezi slovyFlouk a LílaProměněné snySítě), za které získala různé literární ceny (Magnesia LiteraZlatá stuha). Pro Českou televizi připravuje scénáře k pořadům pro děti a mládež, například k Planetě Yó. Pro Český rozhlas napsala rozhlasové cykly Hajaja. Florbal miluje, občas ho sama hraje a ve volném čase chodí fandit svým dvěma synům, kteří jsou registrovanými hráči.

 

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
spisovatelky
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
144
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Krásná knížka, sama florbal hraju a je to nádherně popsané.

    Kniha, Host, 2017, 9788075770301

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora