Jak hledat zaměstnance v 21. století

Autor Jan Tegze

E-kniha

Jak hledat zaměstnance v 21. století E-kniha

Autor Jan Tegze

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám. Ať jste nováčkem nebo profesionálem s mnohaletou praxí, díky této knize objevíte nové metody vyhledávání a naučíte se vše potřebné pro svou každodenní práci. V první… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám.
Ať jste nováčkem nebo profesionálem s mnohaletou praxí, díky této knize objevíte nové metody vyhledávání a naučíte se vše potřebné pro svou každodenní práci.

V první části knihy najdete metody a postupy pro hledání lidí a získávání kontaktů na ně. Jde zejména o postupy při vyhledávání lidí na internetu a sociálních sítích, které jsou v dnešní době nejúčinnější a které dosud nebyly v češtině publikovány.

V druhé části knihy se dozvíte, jak vyniknout v náborovém marketingu, při oslovování, efektivním využití inzerce, práci s pasivními kandidáty a dalších oblastech.

Autorem knihy je zkušený odborník s mnohaletou praxí v této oblasti, který tuto komplexní knihu napsal pro všechny pracovníky v personalistice a personálních agenturách, kteří mají na starosti vyhledání nových zaměstnanců a chtějí v tomto oboru patřit mezi nejlepší.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 509 Kč Nápověda