Hod mrtvou labutí E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Operní pěvec a režisér Líbezný se stane aktérem mezinárodního byznysu a politiky. Na Nuselském mostě však spěje k činu, který má ukončit jeho trápení. Jedenáctiletý Afričan Odongo, jehož adoptovali na dálku bezdětní manželé Peter a Nikol, stojí tváří v tvář střelné zbrani v očekávání konce svého života. Všichni se stali kolečky ve špinavé hře,… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Operní pěvec a režisér Líbezný se stane aktérem mezinárodního byznysu a politiky. Na Nuselském mostě však spěje k činu, který má ukončit jeho trápení. Jedenáctiletý Afričan Odongo, jehož adoptovali na dálku bezdětní manželé Peter a Nikol, stojí tváří v tvář střelné zbrani v očekávání konce svého života. Všichni se stali kolečky ve špinavé hře, narýsované ve vysokých patrech bruselské byrokracie. Režisér Dejvického divadla Krobot se pod tíhou nedostatku financí uchýlí s celým souborem k pokoutnímu prodeji kuchyňského nádobí ve stylu „šmejdů“. Ne že by si za to on, Odongo, Peter či Nikol, stejně jako pěvec Líbezný nemohli sami… Všechny Hüblovy povídky mají dvojznačné hrdiny, napůl záporné, napůl kladné, a vždy nepříjemně a dotěrně blízké. Je to zneklidňující, drsné i zábavné čtení, protože Hübl disponuje originálním smyslem pro humor i nakažlivou chutí vymýšlet neotřelé situace a spojení.

Sdílet 0

Nakladatel
Druhé město
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 15 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora registrovaný uživatel

    Knihu mám rozečtenou a už první povídka měla nečekaný závěr.....:-) Těším se na přídavek.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274093

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka H. registrovaný uživatel

    Mám ráda povídky a oceňuji černý humor. Proto jsem knížku přečetla během dvou večerů. Těším se na seriál Zkáza Dejvického divadla a na další autorovy knihy. Určitě doporučuji a nejsem robot:)

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274093

  • 5 z 5 hvězdiček Petřík registrovaný uživatel

    Díky této knize můžete ušetřit spoustu peněz. Čtěte ji při čištění zubů a budete se tak otřásat smíchy, že si obyčejným ručním kartáčkem od Spojených kartáčoven namasírujete dásně stejně dobře jako drahým elektrickým.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274093

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Dobrodinský registrovaný uživatel

    Literatura faktu se nečte jako román, ale s knihou jsem velice spokojen.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274093

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora