FadeAway E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Jak mohu chtít po ostatních, aby mi vyprávěli své příběhy, když sama nedokážu mluvit o tom, co se přihodilo mně?Když začne Kyra studovat psychologii v Berlíně, je rozhodnutá hodit minulost za hlavu. Nechybělo mnoho a stala se obětí znásilnění. Myslela si, že traumatickou událost zpracovala, ale opak je pravdou. Nemůže zapomenout na to, co se stalo… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak mohu chtít po ostatních, aby mi vyprávěli své příběhy, když sama nedokážu mluvit o tom, co se přihodilo mně?

Když začne Kyra studovat psychologii v Berlíně, je rozhodnutá hodit minulost za hlavu. Nechybělo mnoho a stala se obětí znásilnění. Myslela si, že traumatickou událost zpracovala, ale opak je pravdou. Nemůže zapomenout na to, co se stalo, ale chce se angažovat v tom, aby ostatní nepotkal stejný osud.

Ve feministickém podcastu, který sama vytvoří, pravidelně upozorňuje na to, co se jí nelíbí na vysoké škole i mimo ni. Nikdo netuší, že za úspěšným formátem stojí právě ona – nikdo kromě Milana, který se náhle objeví v jejím životě. Ale Milan je přesně ten typ muže, kterému se Kyra chtěla vyhnout...

FadeAway je volným pokračováním románu BreakAway ze stejnojmenné třídílné série. Opět se v ní setkáváme s Liou, Phuong, Miriam, Noahem, Eliasem a dalšími hrdiny z prvního dílu.

Sdílet 0

série
BreakAway 2. díl z 3
Další ze série
Nechte se zlomit!
1. BreakAway
2. FadeAway
3. RunAway
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Berlín
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 38 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno jedním dechem. Skvělá trilogie ❤️ Určitě si ji všechny opět přečtu

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Tento díl byl o proti tomu prvnímu naprosto skvělý. Přiměřená délka ději.

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super námět na knihu, v dnešní době kdy podcasty letí. Opět tady máme silný příběh, který je o velmi těžkém tématu. Přijde mi, že tento díl je lépe zpracovaný a hlavně u něj bude člověk dost přemýšlet. Není to úplná oddechovka na jedno slupnutí. Kyra má za sebou traumatickou událost a v Berlíně chce studovat psychologii. Do cesty se jí připlete Milan, kluk který zná její tajemství ohledně podcastu. Milan je milý, přátelský a cílevědomý. On ale žije hlavně pro házenou a to je právě problém. Oba jsem si hned oblíbila, s Kyrou už jsme se setkaly v prvním díle a těšila jsem se na její příběh. Konec knihy byl skvělý a tam už nezůstane oko suché. Epilog mě rozsekal ještě více takže hurá na třetí díl s Miriam. Opět musím vyzdvihnout nádhernou obálku knihy.

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Kadrmasová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl této trilogie od Annabelle Stehl se mi líbil možná i o malinko víc než ten první. Je zde krásně vykreslen příběh Kyry, která si prochází složitým obdobím a její cesta za tím, stát se opět sebevědomou, mě zcela vtáhla. Líbí se mi jak autorka s citem poukazuje na složité téma a dává nám tak možnost nahlédnout, jak se daný člověk cítí a na co se ho neptat. Už se moc těším na příběh Miri.

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 4 z 5 hvězdiček Dana Zimmermannová /Hnedovlaska.s.knihou registrovaný uživatel

    Anabelle Stehl - FadeAway ️ 2. díl ze série AWAY (trilogie) ️ 2022 Red @knihydobrovsky ️ Goodreads 4,29 ⭐ ️ Román, New Adult, Slow-burn Za poskytnutí knihy na recenzi velice děkuji @knihydobrovsky a @kate_valter #spolupráce #recenznivytisk ❤️ FadeAway je kniha od autorky @anabellestehl a tentokrát děj vypráví Kyra (studentka a zároveň sestra Noaha z 1.dílu) a Milan (student a hráč házené). Musím hned na úvod říct, že zapletku (téma obtěžování, sebedůvěry, boj za rovnoprávnost) a hlavní postavy mám více v srdci, než jak tomu bylo u Noaha a Lii. Tyhle témata mám zkrátka v knihách ráda.❤️ + Za veliké plus považuji v knize téma zápletky. Boj za práva žen. Boj za to, že obtěžování není normální jev ve společnosti. Popis i jak oběť a agresor se s tímto problémem vyrovnávání...to bylo vážně dobré. Vážně jsem si ta témata v knize užívala a byla jsme zvědavá na jejich konečné řešení. Musím říct, že jsem čekala větší drama s ,, agresorem"... ale zase to bylo vyřešeno docela realisticky. + / - Hlavní postavy jsou fajn a já se do nich dokázala vcítit. Příběh je slow-burn a tudíž čekejte, že se dvojice poznává opravdu pomalu. Místy jsem si sice přála... aby proběhla větší otevřenost mezi nimi v rámci jejich problémů. Právě ta nedostatečná komunikace občas nechávala naše postavy v pro mě ,,hluchých" místech. Ovšem Kyra a Milan maji jinch zajímavé a sympatické povahy. - Přiznám se, že jak u prvního... tak u druhého dílu jsem si uvědomila, že nejsem fanoušek dlouhých popisů. Hlavně úvod knihy byl na můj v kus velice popisný a oddalovalo to první setkání naší dvojice. Na to si opravdu pár stran budete muset počkat. Jelikož první díl jsem hodnotila 3,5/5... tak tenhle druhý hodnotím 3,8/5 ⭐. Kyra a Milan mají krásný a zajímavý oddechový příběh. Ovšem pro mě tam pomalý rozjezd, dlouhé popisy...a já osobně bych tam přidala trošku drama v Kyřině konečné zapletce. Já jsem ale milovník autorek a musím říct, že Anabelle napsala vážně zajímavý a krásný příběh. Už se těším na příběh nejstaršího bratra Eliase. Na jeho příběh se těším už od prvního dílu a mám tušení, že to bude můj oblíbenec. I to tema, které se bude řešit u Miriam bude srdcervoucí. Důležitou součátí FadeAway jsou i podcasty. Ty jsem si v knize velice užívala a bylo to příjemné zpestření. ️ Vážně to bylo velice realistické a i ta témata byla zajímavá. A byla tam i ukázka toho, že kolikrát jsou lidé za klávesnicí velice soudící... a je jim jedno, jestli svým názorem můžou lidem blížit.

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 4 z 5 hvězdiček Utek_z_reality_ctenim registrovaný uživatel

    Kniha se čte opravdu skvěle, jen jsem se nezačetla tak, aby mě vytrhla z reality. Je tam důležité téma, krásně zobrazené přátelství, ale nevtahla mě do děje. Mínus dávám za časté používání slova "jej" (,,Myslíš, že >jej< odneseme?", hodil >jej<..) místama jsem ho chtěla zaškrtat a dělat, že tam není..bylo tam na mě až moc často (i 5x na jedné stránce) • ,,Nemá smysl zavírat oči, protože pak najednou člověk slyší o to víc." Na třetí díl se moc těším :)

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherný díl, ale o malinko u mě asi vede ten první o Lie a Noahovi. Čekala jsem možná trošičku větší hloubku ohledně toho co se stalo Kyře, ale přesto kniha, která se krásné četla. Kyra je dívka, která si zaslouží můj obdiv. Epilog o Miri mě dostal a těším se na knihu o ní samotné.

    Kniha, Red, 2022, 9788027703074

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora