e kurz Já a ti Druzí - Nový pohled na vztahy

Autor Karel Spilko

E-kniha

e kurz Já a ti Druzí - Nový pohled na vztahy E-kniha

Autor Karel Spilko

E-kniha

  • Ihned ke stažení

e kurz JÁ A TI DRUZÍ - Nový pohled na vztahy. Každý z nás chce zažívat spokojené a naplněné vztahy – rodinné, přátelské, milostné i pracovní. Obvykle však to, co ve vztazích zažíváme, našim představám neodpovídá. Jdeme totiž na to ze špatného konce, chceme napravovat nebo měnit druhé, někdy doslova vnucovat ostatním to, jak by se měli k nám… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

e kurz JÁ A TI DRUZÍ - Nový pohled na vztahy.

Každý z nás chce zažívat spokojené a naplněné vztahy – rodinné, přátelské, milostné i pracovní. Obvykle však to, co ve vztazích zažíváme, našim představám neodpovídá. Jdeme totiž na to ze špatného konce, chceme napravovat nebo měnit druhé, někdy doslova vnucovat ostatním to, jak by se měli k nám chovat, co by měli říkat a jak by měli jednat.

e-kurz JÁ A TI DRUZÍ – Nový pohled na vztahy vám ukáže jinou cestu, jiný pohled a přístup k tématu vztahů. To, co zažíváme s druhými, je jen zviditelnění toho, jak se chováme k sobě. Potlačené a nepřijaté stránky sebe sama k nám přichází „zvnějšku“, aby nám prostou projekcí zrcadlili nás v celé své rozmanitosti. Abychom ve vztazích byli uvolnění, milovaní a spokojení, musíme celý proces začít „zvnitřku“, od sebe. Dosažení souladu se sebou, se svým životním rytmem a přirozeností je základem, na kterém jsme schopni úspěšně budovat naplněné vztahy. Pokud dokážeme vědomě sobě dovolit být sami sebou, dovolíme to i ostatním. Svoboda, respektive vnitřní pocit svobody v jakémkoliv vztahu, je tím, po čem ve skutečnosti toužíme.

e-kurz JÁ A TI DRUZÍ – Nový pohled na vztahy vás postupně provede cestou, která se na konci stáčí vždy k vám, protože rozhodující je, jak se cítíte vy, ať jste kdekoliv. Praktický e-kurz obsahuje 438 stránek s návody, myšlenkami, cvičeními i fotografiemi v přehledném a jednoduchém provedení. Tento revoluční přístup ke vztahům bude praktickým vyústěním vaší vnitřní transformace.

Sdílet 0

Nakladatel
Trans World Tour
jazyk
čeština
Počet stran
437
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 900 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora