e kurz Úspěšné podnikání - podnikejte podle svých hodnot, vlastností a vesmírných principů

Autor Karel Spilko

E-kniha

e kurz Úspěšné podnikání - podnikejte podle svých hodnot, vlastností a vesmírných principů E-kniha

Autor Karel Spilko

E-kniha

  • Ihned ke stažení

e kurz ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ – podnikejte podle svých hodnot, vlastností a vesmírných principů obsahuje vše, co potřebujete vědět pro nastavení svého podnikání, které vyjadřuje vaši přirozenost, respektuje vaše vlastnosti a přitáhne úspěch. Teorie spojená s cvičeními, otázkami a radami vám pomůže určit, v čem podnikat, aby podnikání respektovalo vaše… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

e kurz ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ – podnikejte podle svých hodnot, vlastností a vesmírných principů obsahuje vše, co potřebujete vědět pro nastavení svého podnikání, které vyjadřuje vaši přirozenost, respektuje vaše vlastnosti a přitáhne úspěch.

Teorie spojená s cvičeními, otázkami a radami vám pomůže určit, v čem podnikat, aby podnikání respektovalo vaše hodnoty a přineslo vám hlubší naplnění.

Kurz obsahuje manuál k nalezení právě toho podnikání, které je vám ušito na míru. Navíc vás vede k porozumění vesmírných principů, které vám pomohou při uskutečnění vašich podnikatelských aktivit a k jejich snadnému použití i v jiných oblastech života. Když nevíte, v čem podnikat a jak začít, kurz vás povede a poradí s prvními kroky.

I když již podnikáte, kurz vám nabídne inspiraci a marketing, které se mohou stát novým větrem do vašich podnikatelských plachet.

Kurz obsahuje 560 stran v pdf formátu s fotografiemi, příslušným textem, cvičením a radami, které můžete studovat svým vlastním tempem v domácím prostředí.

Podnikejte s radostí a s nadšením, podnikejte v oblasti, která respektuje vaše hodnoty, schopnosti a nejlepší vlastnosti. Jedině takové podnikání vám přinese úspěch.

Tento kurz je pro vás a o vás! 

Sdílet 0

Nakladatel
Trans World Tour
jazyk
čeština
Počet stran
560
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 900 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora