Tajemství sebemotivace E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Každé ráno začínat svěží, dobře naladění a maximálně motivovaní. Každý večer se domů vracet s pocitem, že za sebou máte přínosný den. Jak se vám taková představa líbí? Zdá se to nemožné? A přesto to jde. Tato příručka vám ukáže, co můžete pro svou sebemotivaci a lepší pocit sami udělat. Není to jednoduché, úspěch nepadá do klína sám od sebe. Vy… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Každé ráno začínat svěží, dobře naladění a maximálně motivovaní. Každý večer se domů vracet s pocitem, že za sebou máte přínosný den. Jak se vám taková představa líbí? Zdá se to nemožné? A přesto to jde. Tato příručka vám ukáže, co můžete pro svou sebemotivaci a lepší pocit sami udělat.
Není to jednoduché, úspěch nepadá do klína sám od sebe. Vy ale máte v rukou klíč, s nímž můžete odemknout první dveře na cestě k cíli. S touto knihou zjistíte, že pokud chcete dosáhnout něčeho, co je pro vás důležité, je potřeba se dostat ven ze své „zóny pohodlí“, na kterou jste zvyklí. Pouze pak můžete růst a dokázat věci, na které budete pyšní.
Zjistíte, jakými „triky“ změnit své myšlenkové vzorce a postoje, abyste byli aktivní a pozitivní a překonali všechny překážky. Poznáte, že je potřeba zaměřit pozornost na to, na čem vám nejvíce záleží. Situace, ze kterých jste dříve byli zoufalí, nyní budete zvládat s radostí a úspěšně. Velmi inspirující knížka přináší také řadu příkladů ze života.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 144 Kč Nápověda