Drahá Avo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Romance i humor (nejen pro ženy)

Už je to deset měsíců, kdy jsi tu byla naposledy, ale já na tebe nemohu zapomenout.Chybělo mi vidět, jak jdeš po chodbě.Chybělo mi slyšet, jak fandíš při fotbale.Chyběla mi vůně tvých vlasů.V prestižní, břečťanem porostlé Camdenské střední škole vládnou bohatí a oblíbení Žraloci. Kdysi dávno jsem chtěla být součástí jejich světa – dokud mě… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už je to deset měsíců, kdy jsi tu byla naposledy, ale já na tebe nemohu zapomenout.
Chybělo mi vidět, jak jdeš po chodbě.
Chybělo mi slyšet, jak fandíš při fotbale.
Chyběla mi vůně tvých vlasů.

V prestižní, břečťanem porostlé Camdenské střední škole vládnou bohatí a oblíbení Žraloci. Kdysi dávno jsem chtěla být součástí jejich světa – dokud mě nezničili. Nemůžu v klidu chodit po zdejších chodbách, aniž by na mě všichni koukali a šuškali si.

Poslední, co jsem čekala, byl anonymní milostný dopis od jednoho z nich.

Prosím. Nenávidím každého z těch bohatých kreténů za to, co mi udělali. Otázkou je, který ze Žraloků je můj tajný ctitel?

Knox, zjizvený quarterback.
Dane, jeho dvojče.
Nebo Chance, můj ex, který mi dal kopačky po tom večírku, na kterém mě kdosi znásilnil…

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2023
  • Marie Svobodová Marie Svobodová

    Sympatické hlavní postavy, atraktivní prostředí střední školy, tak trochu zakázaná láska, kriminální zápletka. To jsou další z mnoha předností, kterými kniha oplývá. Její přidaná hodnota rozhodně tkví v citlivém vykreslení traumatu oběti sexuálního násilí, o němž se posledních letech ve veřejném prostoru sice mluví více, ne však dostatečně.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 229 hodnocení čtenářů

158× 5 hvězdiček 52× 4 hvězdičky 18× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta_skorpikova registrovaný uživatel

    Tohle byl nádherný příběh! A opět jsem měla u čtení rozlámané srdce. ❤️ Ale nelituji ani jediné stránky! Od autorky už jsem četla dvě knihy, které vyšly u Baronetu. Ovšem tahle se s nimi nedá srovnat. (Brala bych spíš slovenskou obálku. Tahle se ke knize nehodí...) . ,,Hádes se cítil v pekle osamělý. Je to temné, izolované místo. Ona symbolizuje světlo a dobro. Protiklady se přitahují. Proč by ďábel nemohl chtít anděla? Byli do sebe zamilovaní. Šťastní." . Trošku mě mrzelo, že od začátku víme, kdo Avě píše. Ovšem já si Knoxe díky jeho pohledu zamilovala hned. Ani jeden to neměl lehké. A to co se stalo Avě... Nepřeji to nikomu. Sama jsem jednou měla něco v pití a jsem strašně ráda, že sem kolem sebe měla kamarády!!! Tohle si nedokážu představit zažít. . Ava je strašně silná. Ne pro sebe, ale pro Tylera. S hlavou nahoru by se tam moc lidí nevrátilo. Moc mě mrzelo, jak se choval Chance. (Ex Avy) A vlastně nejen on. Chtěla bych vidět je, kdyby se jim stalo to, co Avě... Knox... by se roztrhal pro ty, které miluje! Ale nejen, že se stará o Avu..stará se i o svého bratra. Jeho si prostě zamilujete. On je skvělý, i když se tváří jako drsňák. I on si prožil s bratrem své... a proto ho tak zajímá, co se stalo Avě. Miluju, jak je jí okouzlen. Snažil se to potlačit, protože nechtěl ublížit nejlepšímu kamarádovi...ale naštěstí to moc dlouho nevydržel. . ,,Jo, jsem normální rozdvojená osobnost. Jedná moje část už ji nikde nechce vidět, ale ta druhá...No, to je ta, o kterou mám obavy." . Někomu vadí, jak se Ava pustila téměř bez mrknutí oka do ,,radovánek" ... ale každý se s traumatem vyrovnává jinak. Já ji chápu. . Za sebe knihu hrozně moc doporučuji. Připravte se i na emoční jízdu. Knize jsou drogy, s*x, znásilnění a další. Ale budete to milovat, to mi věřte.

    Kniha, Red, 2023, 9788027704903

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Klimešová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělý New Adult příběh, který jsem přečetla na jeden zátah. Určitě doporučuji.

    Kniha, Red, 2023, 9788027704903

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Šnajdová registrovaný uživatel

    Krásné, moc se mi to líbilo.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Renata Pavlinakova registrovaný uživatel

    Některé části bych vynechala. Sem tam me hlavní hrdinka štvala. Ale jinak pěkná romantika a i slzu jsem uronila.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Odmyslete si obálku, protože ta se nepovedla a vůbec nám neukazuje, o co v knize vlastně jde a půjde. Vlastně ani nevím, koho by ten polonahý muž měl představovat, Knoxe těžko. Hned na začátku je středoškolačka Ava pravděpodobně znásilněna, ale nic si z té noci nepamatuje. Neví tedy, kdo jí to udělal, ale musel to být jeden ze Žraloků, školních fotbalistů. Sama je chudá dívka z dětského domova na stipendiu mezi bohatými studenty prestižní střední školy. O 10 měsíců později se vrací do školy, kde se možná pořád pohybuje pachatel. Nikdo jí znásilnění nevěří, mluví o ní jako o lhářce, práskačce a děvce. Ona se sem ale vrací kvůli svému mladšímu bratrovi Tylerovi, aby se mu dostalo dobrého vzdělání. Hned první den jí někdo ve skřínce nechá anonymní milostný dopis. Napsal ho jeden ze Žraloků. Je to hloupý vtip nebo pravda? Do toho má s jedním Žralokem, Knoxem, dělat školní projekt. S Knoxem má Ava minulost. Před tou osudnou nocí chodila s jeho nejlepším kamarádem Chancem, který ale od ní dal po té strašné noci ruce pryč. Její přítomnost na škole rozbouří u všech na tu noc vzpomínky, výčitky a podezření. Někdo na škole chtěl viníka dopadnout a na Avě mu hodně záleží. Je to ten stejný člověk, který jí napsal ten milostný dopis? Vydrží Ava na škole, kde jí všichni nenávidí? Hrozí jí snad nějaké další nebezpečí? Pro mě kniha přichází s poselstvím, jak moc je rodina důležitá. Pokud rodinu máš, pečuj o ni. Pokud rodinu nemáš, můžeš si ji vytvořit a pak o ni pečovat. Navíc je v knize nádherná romantická linka. Líbil se mi i konec před koncem, i absolutní konec. Připravte si hodně kapesníčků. Nechci nic prozrazovat, protože tím příběhem si musíte projít. Je nádherný.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Helena Lišková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četlo se to jedním dechem. Do hlavních postav jsem se zamilovala hned.

    Kniha, Red, 2023, 9788027704903

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejprve k přebalu knihy, podle obálky a názvu bych očekávala jiný obsah, navíc hlavní hrdina má mít velkou jizvu na tváři, takže těžko říct, koho to mělo znázorňovat. Četla jsem od autorky další čtyři knihy a toto byla pátá a zaujala mě asi nejméně. Začátek byl napínavý, okamžitě to čtenáře vtáhlo do děje. Pak jsme poskočili v čase o rok později, což bylo trochu zklamání. Nesedělo mi také, jak autorka vykreslila zpočátku postavy. Jednu chvíli se zdánlivě nenávidí, hned na to spolu flirtují, pak se ukáže, že ji vždycky chtěl a snažil se přijít na to, co se jí stalo a dokonce jí píše milostné dopisy a přitom ji nadává, že je nicka a nic neznamená. Samozřejmě že postavy mohou něco jiného říkat a něco jiného si myslet, ale ty motivy by měly být čtenáři zjevné z vnitřních monologů nebo myšlenkových toků, takže.. po 100 stranách jsem to už chtěla pomalu zabalit. Pak jsme se konečně něco dozvěděly a řekněme že poslední třetina nabrala spád a bylo to plné emocí, aby nakonec přišel velmi rychlý konec a dva velmi přeslazené epilogy. Takže suma sumárum, začátek knihy za tři, druhá půlka 4 hvězdičky.

    Kniha, Red, 2023, 9788027704903

  • 5 z 5 hvězdiček Sběratel Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Knížka mě moc bavila. Čtivé od začátku až do konce. Děj byl tak napínavý, že bylo těžké se od ní odtrhnout. Soucítila jsem s postavami. Doporučuji všem na 100%.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Yveta Chaloupková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vždy romantiku s erotikou čtu jedním dechem. Prostě příběh je krásný a nedá se od toho odlepit. Takové příběhy mám moc ráda a jsem do nich v tažena.

    Kniha, Red, 2023, 9788027704903

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Caleková registrovaný uživatel

    Velmi pěkné čtivá kniha, líbila se mi.

    E-kniha, Red, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora