Deset tváří ženy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Deset příběhů a tváří jedné ženy, která miluje svého muže. Kolik dalších tváří vlastně může mít? To je věcí její fantazie a umění taktiky nechat se podmanit milujícím mužem, ale přesto mu vládnout. A on ji vždy s láskou a rád kvůli svému chtíči podlehne a jejich život tak nachází tělesné a pevné duševní pouto a naplnění svazku. Bez ohledu na věk a… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Deset příběhů a tváří jedné ženy, která miluje svého muže. Kolik dalších tváří vlastně může mít? To je věcí její fantazie a umění taktiky nechat se podmanit milujícím mužem, ale přesto mu vládnout. A on ji vždy s láskou a rád kvůli svému chtíči podlehne a jejich život tak nachází tělesné a pevné duševní pouto a naplnění svazku. Bez ohledu na věk a časoprostor. To je krásné a věčné pouto mezi mužem a ženou. A to je božské.

Sdílet 0

Nakladatel
TZ-one
jazyk
čeština
Počet stran
87
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Dokonale napsané. Byl jsem totálně vtažen do děje. Chvílemi jsem měl pocit, že nečtu, ale že koukám na film. Deset tváří ženy určitě doporučuji ne jenom jako skvělou literaturu k milostné předehře, ale i jednotlivcům, kterým najednou bude úplně jedno, že jsou single :-)

    E-kniha, TZ-one, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Nadia registrovaný uživatel

    Absolutně excelentní kniha erotických povídek. Příběh Ziny vás zcela uchvátí. Je plný lásky, něhy, živočišné vášně a erotických zážitků. Najdete tu své neuskutečněné sny, v podvědomí zasutá přání a touhy. Vnoříte se do světa, který nebudete chtít opustit. Moje jednička je Thomas, typ o jakém sní ženy. Upozorňuji, že četba je silně návyková. Ze ❤️ všem doporučuji.

    E-kniha, TZ-one, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Katty Butaki registrovaný uživatel

    Tato kniha je jedinečná ve svém nápaditém, vášnivém podání ženy jako moudré manželky, živelné milenky i dobré kamarádky, a to v jedné osobě, a to pro svého muže, pro kterého je nejen svou životní láskou, ale i múzou a neustálou inspirací. Díky svému nadhledu, sexuální vyzrálostí ve svém manželském životě prožívají neustálý proud svěží energie a vlastně jsou inspirací toho, jak by mělo vypadat opravdové manželství založené na důvěře, otevřenosti a intimitě, je to takové to manželství, které zraje a vydrží navždy... Naprosto doporučuji!!! Proč??? V dnešní době právě toto kouzlo a koření v manželství chybí... Pokud pracujeme na vztahu oba a aktivně, nemůžeme se stát, že by vztah skončil, protože, jak se říká, s jídlem roste chuť, a to platí o knize, kterou hltáte jedním dechem a přejete ve svém vztahu totéž...

    E-kniha, TZ-one, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Véna13 registrovaný uživatel

    Rafinovaná, krásná, vynalézavá a stále při chuti... To je Zina, osudová žena, která dokáže nejen svého muže dovést k nejedné extázi. Stačí se začíst do jejích příhod a bude tak vtažení do jejího života, jako by nebyla jen smyšlenou postavou.

    E-kniha, TZ-one, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda
Další knihy autora